Gathered ringsling Yaro Pussycat Ultra White Green Linen

€64,00 €49,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De ringslings van Yaro

zijn gemaakt van Yaro's eigen geweven draagdoeken, goede kwaliteit van Nederlandse komaf voor fijne prijzen. Yaro staat bekend om hun doeken in een zeer divers aanbod qua patronen en blends. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen.

 

Deze Yaro Pussycat Ultra White Green Linen ringsling

is ideaal voor heupdragen. Dit mooie luipaard patroon in frisse wit-groene uitvoering is sterk en luchtig en heeft fijne grip. Met 280g/m2 geschikt voor alle doeleinden. Heerlijk om je grotere kindje in de zomer mee te dragen, maar eenmaal ingedragen ook goed geschikt voor een pasgeborene. Na een wasbeurt en keer knopen zal hij al een heel stuk zachter zijn. Deze ringsling heeft een gathered schouder en bestaat uit 70% katoen en 30% linnen in een ultraweving. 

 

Over een ringsling.

 • Een ringsling is speciaal ontworpen om mee te heupdragen.
 • Een ringsling kun je direct gebruiken vanaf de geboorte, tot wanneer je zelf comfortabel vindt.
 • Bij een ringsling draag je het gewicht op één schouder, en zit je kindje op tegenovergestelde heup. Deze draagwijze biedt ondersteuning aan de houding waarmee je je kindje normaal op de arm/heup draagt. Net als bij een gewone geweven doek is goed aanspannen essentieel.
 • Dragen met een ringsling wordt door veel mensen als gemakkelijk ervaren bij korte boodschapjes, even een kwartiertje knuffelen, in en uit de auto, een peuter die veel op en af wil, etc.
 • Vanwege de onevenredige drukverdeling is het minder geschikt voor flinke wandelingen en mensen die bekkenklachten ervaren.
 • Een gathered schouder is uitgespreid bij de ringen, pleated is vastgenaaid in plooien.
 • Ringslings hebben standaard een lengte van gemiddeld 2 meter. Deze maat is voor de meeste mensen geschikt.
 • De meeste ringslings hebben een basis van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
 • Het is aan te raden een doek voor eerste gebruik te wassen. Vervolgens was je een doek het liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is.
 • Volg het label van de doek voor meer specifiek was- en strijkadvies.

Over linnen

 • Linnen voelt eerst wat stug, maar eenmaal ingedragen lekker zacht.
 • Linnen is luchtig en sterk.
 • Linnen heeft nagenoeg geen bounce en kan wat kreukelen.

 

Heb je vragen over deze ringsling? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Yaro.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen