Yaro geweven draagdoek Pussycat Ultra White Green Linen

€85,00 €69,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagdoeken van Yaro

zijn van Nederlandse komaf en wereldwijd bekend! Yaro staat voor geweven draagdoeken van prima kwaliteit voor een fijne prijs, in een zeer divers aanbod qua patronen en blends. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. 

 

Deze Yaro Pussycat Ultra White Green Linen draagdoek

heeft een fris gekleurd groen-wit luipaardpatroon. Deze geweven doek heeft een blend van 70% katoen en 30% linnen in een ultraweving. Dat maakt deze doek heerlijk sterk en luchtig! Door de Ultra-weving heeft deze draagdoek een fijne grip. Met 280g/m2 geschikt voor alle doeleinden. Heerlijk om je grotere kindje in de zomer mee te dragen, maar eenmaal ingedragen ook goed geschikt voor een pasgeborene. Na een wasbeurt en keer knopen zal hij al een heel stuk zachter zijn.

 

Over een geweven draagdoek

  • Een geweven draagdoek is in principe geschikt voor alle mensen en alle leeftijden kinderen.
  • Met een geweven draagdoek kun je (op termijn) verschillende knopen doen (buik/heup/rug).
  • Maat 6 (4,6m) is de meest globale basismaat, uitgaande van een gemiddeld postuur van 1.65-1.80m en maat M/L, confectiemaat 38-42. Kies altijd de juiste maat doek door uit te proberen. Bij een kleiner postuur kom je waarschijnlijk op een maat 5 (4,2m) als basis, bij een groter postuur een maat 7 (5,2m).
  • De meeste draagdoeken hebben een basis van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Het is aan te raden een doek voor eerste gebruik te wassen. Vervolgens was je een doek het liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is.
  • Volg het label van de doek voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Over linnen

  • Linnen voelt eerst wat stug, maar eenmaal ingedragen lekker zacht.
  • Linnen is luchtig en sterk.
  • Linnen heeft nagenoeg geen bounce en kan wat kreukelen.

 

Heb je vragen over deze doek? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Yaro.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen