Versmalbandje voor Wompat draagzakken

€22,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Wompat draagzakken

zijn heerlijk comfortabel en van prachtige kwaliteit. Deze dragers van geweven doekenstof worden met liefde handgemaakt in Finland en zijn herkenbaar aan dat toffe puntmutsje. Die kaboutermuts is niet alleen schattig, maar ook nog eens functioneel. De Wompat is te verkrijgen in vier verschillende maatvoeringen én op bestelling te laten maken. Voor de Wompat draagzakken zijn diverse accessoires verkrijgbaar. 

 

Met deze Wompat versmalband

maak je het rugpand van je Wompat draagzak wat smaller zodat je deze al een maat eerder kunt gebruiken. 

Je bevestigd dit versmalbandje aan de onderkant van het rugpand rondom de padding waar normaal de knieholtes van het kind zitten. Het zacht gevulde deel van het bandje plaats je aan de binnenzijde van het rugpand; de gesp komt aan de voorkant/buitenkant. Probeer uit op welke hoogte je de mooiste natuurlijke spreidhurkhouding bereikt bij je kindje.

Je zet het bandje verder op maat nadat je je kindje in de draagzak hebt geplaatst; zorg er hierbij voor dat de gesp zo diep mogelijk ónder de billen van het kind uitkomt. Span de riempjes één voor één aan. 

 

Let op: dit bandje is níet bedoeld om een veel te grote draagzak passend te maken; het versmallen van het rugpand zorgt er niet voor dat de rest van de wijdte ook beter aansluit. Een Medium of Toddler maat draagzak zal altijd te groot blijven voor een pasgeborene en zal door te versmallen niet de juiste ondersteuning bieden. Dit bandje is dus echt bedoeld om bijvoorbeeld bij een ruime maat 92, een Preschool draagzak vanaf maat 98 alvast bruikbaar te maken. 

 

 

Over het Wompat versmalbandje.

  • Dit versmalbandje komt in twee maten: groot en klein. De grote maat is geschikt om te gebruiken met de Toddler en Preschool maat Wompat draagzak. De kleine maat is geschikt om te gebruiken bij een Baby of Medium maat Wompat draagzak.
  • Het Wompat versmalbandje is zacht gevuld en voelt comfortabel aan voor het kind. De stof is  glad en sterk 100% biologisch katoen.
  • Dit versmalbandje is specifiek gemaakt om te gebruiken in combinatie met Wompat draagzakken; dit gebruik is door de fabrikant zelf getest en veilig bevonden. We raden het af dit toe te passen op andere merken draagzakken; de meeste draagzakken zijn hier niet op berekend (er zouden naden kunnen scheuren).
  • Ook met een versmalbandje wil je dat je kindje in spreidhurkhouding in de draagzak zit, en dat de natuurlijke houding zo mooi mogelijk ondersteund wordt.

 

Heb je vragen over dit Wompat versmalbandje? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Wompat.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van o.a. jouw BeLenka, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen