Verkleinkussen Wompat Infant Insert voor Wompat Baby draagzak

€52,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Wompat draagzakken

zijn heerlijk comfortabel en van prachtige kwaliteit. Deze dragers van geweven doekenstof worden met liefde handgemaakt in Finland en zijn herkenbaar aan dat toffe puntmutsje. Die kaboutermuts is niet alleen schattig, maar ook nog eens functioneel. De Wompat is te verkrijgen in vier verschillende maatvoeringen én op bestelling te laten maken. Voor de Wompat draagzakken zijn diverse accessoires verkrijgbaar. 

 

Deze Wompat Infant Insert

is een verkleinkussen die ervoor zorgt dat je de Wompat Baby draagzak al vanaf maat 56 kunt gebruiken in plaats van vanaf maat 68.

Let op! Wordt geleverd in het grijs.

 

Over de Wompat Infant Insert.

  • Dit verkleinkussen is alleen te gebruiken in combinatie met de Wompat Baby draagzak (niet met de grotere maten Wompat draagzakken).
  • Het verkleinkussen bestaat uit meerdere delen: een versmalband met daaraan een kussentje bevestigd, het 'zitje', en een rugpand.
  • Ook met een verkleinkussen wil je dat je kindje in spreidhurkhouding in de draagzak zit, en dat de natuurlijke houding zo mooi mogelijk ondersteund wordt.
  • Let er bij het gebruik van een verkleinkussen op dat je kindje niet te warm wordt en zorg ervoor dat de ademwegen van je kindje ten alle tijde vrij zijn.

 

Heb je vragen over deze Wompat Infant Insert? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Wompat.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van o.a. jouw BeLenka, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen