Verbreders voor Wompat draagzakken

€29,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Wompat draagzakken

zijn heerlijk comfortabel en van prachtige kwaliteit. Deze dragers van geweven doekenstof worden met liefde handgemaakt in Finland en zijn herkenbaar aan dat toffe puntmutsje. Die kaboutermuts is niet alleen schattig, maar ook nog eens functioneel. De Wompat is te verkrijgen in vier verschillende maatvoeringen én op bestelling te laten maken. Voor de Wompat draagzakken zijn diverse accessoires verkrijgbaar. 

 

Met deze Wompat verbreders

maak je het rugpand van je Wompat draagzak wat breder zodat hij voor langere tijd nog comfortabele ondersteuning biedt! 

Je bevestigd deze verbreder aan de onderkant van het rugpand bij de padding waar normaal de knieholtes van het kind zitten. De tunnels aan de onderzijde plaats je om de tailleband van je draagzak; de lusjes aan de bovenkant plaats je om de riem van de schouderband.

 

Let op: de verbreder is níet bedoeld om een veel te kleine draagzak passend te maken; een baby maat draagzak zal altijd te klein blijven voor een peuter/kleuter en zal door te verbreden niet de juiste ondersteuning bieden. Deze verbreder is dus echt bedoeld om een goed passende draagzak langer mee te laten gaan; doordat ze bijvoorbeeld bij de Wompat Toddler een vergelijkbare ondersteuning (in de breedte voor knie-tot-knie) creëren als bij een Wompat Preschool. Ook de Wompat Preschool kun je door middel van deze verbreders langer comfortabel gebruiken dan de normaal aangegeven maat 110/116.

 

 

Over de Wompat verbreder.

  • Deze verbreder komt in één maat die te gebruiken is op alle maten Wompat draagzakken (Baby, Medium, Toddler en Preschool).
  • De padding van deze Wompat verbreder is zacht gevuld en voelt comfortabel aan voor het kind. De stof is glad en sterk 100% biologisch katoen.
  • Deze verbreder is specifiek gemaakt om te gebruiken in combinatie met Wompat draagzakken, hij is hiervoor speciaal op maat gemaakt op de vorm van dit merk; dit gebruik is door de fabrikant zelf getest en veilig bevonden.
  • Ook met een verbreder wil je dat je kind in spreidhurkhouding in de draagzak zit, en dat de natuurlijke houding zo mooi mogelijk ondersteund wordt.

 

Heb je vragen over deze Wompat verbreder? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Wompat.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van o.a. jouw BeLenka, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen