Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Wasbare luiers

Bekijk hier het assortiment luiers en overbroekjes

Waarom Ooiebeest.nl?

Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Wasbare luiers

Milieubewust, bespaar geld én het is trendy!

Wasbare luiers winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Dat is niet zo vreemd, want naast het feit dat de luiers tegenwoordig in superleuke printjes verkrijgbaar zijn, zijn ze ook nog eens beter voor het milieu en kun je al gauw ruim 500 euro besparen door het gebruik van wasbare luiers ten opzichte van de wegwerpluiers, en dit is dan inclusief de kosten voor het wassen!

Een plasluier kun je eenvoudig bewaren in de speciale waszakken. Voor het opvangen van de vaste ontlasting kun je inlegvellen gebruiken, deze kun je met ontlasting en al in de wc gooien waarna je de luier in de waszak kunt bewaren.

Inmiddels zijn er diverse soorten en merken wasbare luiers te verkrijgen. Daarnaast zijn er de diverse accessoires zoals luieremmers, speciale waszakken om je vieze luiers in te bewaren totdat ze de wasmachine in gaan, wasmiddelen en inlegdoekjes.

Heb je vragen over het gebruik van wasbare luiers? Onze luierconsulent Iris helpt je graag.

Onze merken

Ga direct naar producten geselecteerd op merk

Persoonlijk advies?

Kom naar onze inloopmomenten

Tijdens de inloop ben je van harte welkom voor het bekijken, voelen, vergelijken en proberen van ergonomische dragers en draagdoeken. Kopen is uiteraard ook mogelijk maar geen verplichting. Handig om te weten dat je bij ons nu ook kunt pinnen, mocht je wel iets willen aanschaffen. Onze draagdoekconsulenten zijn aanwezig voor informatie, beantwoorden van vragen en het geven (kleine) tips. Tijd voor een draagconsult is er niet, maar wellicht kunnen we je op weg helpen met kleine problemen waar je tegenaan loopt of vragen waar je mee zit. (Voor uitgebreide uitleg over knooptechnieken verwijzen we naar een draagconsult.) Tijdens de inloop ben je van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur; de koffie en thee staan klaar!

Contact

(Post)adres:
Klaproosmeen 52
3844 PJ Harderwijk

Tel (ook voor Whatsapp): 06 131 612 33

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top