Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Waarom een draagconsult

Wil je graag je kindje gaan dragen maar weet je niet hoe een lange geweven draagdoek of rekbare doek werkt? Of misschien vind je het wat eng? Een draagconsult is dan wellicht een optie voor je. Bij een draagconsult leer je 1 op 1 een draagdoek op de juiste manier te gebruiken, veilig en comfortabel.

We beginnen te oefenen met een draagpop die qua gewicht en lengte op een echte baby lijkt. Als je voldoende vertrouwen hebt opgebouwd, gaan we met je kindje in de doek knopen. Een draagconsult is een investering voor jaren; leer je op de juiste wijze knopen, dan kun je daar jarenlang plezier van hebben!

Maak je al gebruik van draagdoeken maar twijfel je over je knooptechniek, zit het niet zo lekker als je verwachtte of heb je het idee dat je iets niet helemaal goed doet? Ook dan kunnen we je helpen. Bij een kort consult kijken we even met je mee tijdens het knopen en  geven tips en adviezen waar nodig. Voor kleine vragen kun je veelal ook terecht tijdens een inloop.

Wil je graag met een groepje vriendinnen leren knopen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een workshop en maak er een leuk uitje van samen! Onze draagconsulenten Gea (Harderwijk), Iris (Putten), Manon (Ermelo) en Mariet (Zeewolde) helpen je graag!

Contact

(Post)adres:
Klaproosmeen 52
3844 PJ Harderwijk

Bezoekadres:
Harderwijkerweg 128A
3852 AG Ermelo
(alleen op afspraak of tijdens inloop)

Tel (ook voor Whatsapp): 06 131 612 33

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top