Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Waarom dragen in een draagdoek?

Wandelen met de draagdoekDragen is een heerlijke manier om je kindje dicht bij je te hebben.

Toen je kindje in de baarmoeder zat, was er continue contact tussen mama en kind. Na de geboorte blijft je kindje deze behoefte houden. Het ritmisch schommelen, de hartslag en de warmte van papa of mama zorgen ervoor dat je baby zich veilig voelt. Baby’s die gedragen worden in een draagdoek huilen minder.

Dragen bevordert de band tussen jou en je kindje en heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van je baby. Er is geen veiligere plek voor je baby dan bij papa en/of mama zijn.

Naast eerdergenoemde voordelen is een draagdoek erg handig bij reflux, kindjes die veel spugen en krampjes. Door het dragen van je kindje (rechtop) zal hij minder last hebben van de reflux. De bewegingen van het lopen, de warmte van jouw lichaam geven een natuurlijke massage op het buikje van je baby en werken bevorderende op de spijsvertering; het zal de krampjes verminderen.

Praktisch gezien heeft dragen natuurlijk ook veel voordelen: ga maar eens met een kinderwagen over het strand wandelen, of door het bos struinen.

Contact

(Post)adres:
Klaproosmeen 52
3844 PJ Harderwijk

Bezoekadres:
Harderwijkerweg 128A
3852 AG Ermelo
(alleen op afspraak of tijdens inloop)

Tel (ook voor Whatsapp): 06 131 612 33

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top