Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Voor jou

Je mag je zelf ook wel eens verwennen!

Ooiebeest heeft een scala aan producten in het assortiment speciaal voor jou. Op het gebied van dragen – denk aan draagkleding – maar ook sieraden en handwerk-hobby, of gewoon leuk-om-te-hebben. Speciaal aandacht geven willen we wel even aan de Poeshoes!

De Poeshoes is een handige hoes voor over de babybox. De Poeshoes zorgt ervoor dat de poes tijdens jullie afwezigheid niet meer in de box kan gaan liggen en jullie kindje in de box kan spelen zonder last te hebben van achtergebleven kattenharen.

Een echte aanrader voor Poezen/Kattenhuishoudens!

Onze categorieën

Ga direct naar producten geselecteerd per categorie

Persoonlijk advies?

Kom naar onze inloopmomenten

Tijdens de inloop ben je van harte welkom voor het bekijken, voelen, vergelijken en proberen van ergonomische dragers en draagdoeken. Kopen is uiteraard ook mogelijk maar geen verplichting. Handig om te weten dat je bij ons nu ook kunt pinnen, mocht je wel iets willen aanschaffen. Onze draagdoekconsulenten zijn aanwezig voor informatie, beantwoorden van vragen en het geven (kleine) tips. Tijd voor een draagconsult is er niet, maar wellicht kunnen we je op weg helpen met kleine problemen waar je tegenaan loopt of vragen waar je mee zit. (Voor uitgebreide uitleg over knooptechnieken verwijzen we naar een draagconsult.) Tijdens de inloop ben je van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur; de koffie en thee staan klaar!

Contact

(Post)adres:
Klaproosmeen 52
3844 PJ Harderwijk

Tel (ook voor Whatsapp): 06 131 612 33

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top