Universele borstgesp - cheststrap uit één stuk band van Fidella

€6,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Deze universele borstgesp

van Fidella is te gebruiken op nagenoeg alle type draagzakken. Deze borstgesp bestaat uit één stuk riem en een klikgesp. De riem plaats je om je doekbanen of schouderbanden heen en vervolgens klik je de gesp vast. Doordat je niet aan een maat vast zit en je de de borstgesp niet éérst om je schouderbanden heen moet doen, is dit bandje ook eenvoudig te gebruiken bij halfbuckle draagzakken. Een fijn alternatief als bijvoorbeeld Tibetaans afknopen niet je ding is!

 

Deze gesp kun je bij buikdragen gebruiken om de banden over je schouders in 'H' vorm te dragen in plaats van gekruist. Bij rugdragen is het ideaal om de banden bij elkaar te houden zodat ze niet van je schouders afzakken. 

 

Over deze borstgesp:

  • de band is totaal ongeveer 100-105 cm lang
  • de borstgesp is daardoor in te zetten voor het overspannen van max. 50-53 cm 
  • te gebruiken voor allerlei type dragers waaronder die van Fidella

 

Heb je vragen over dit borstbandje? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer draagzak accessoires.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen