Universele borstgesp - cheststrap van Wompat

€15,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Deze universele borstgesp

van Wompat is te gebruiken op diverse type draagzakken. Deze borstgesp bestaat uit twee delen riem en een klikgesp. Beide riempjes plaats je om een doekbaan of schouderband heen en vervolgens klik je de gesp vast. Doordat je niet aan een maat vast zit (de riempjes zijn te verstellen) is deze borstgesp bij vele verschillende draagzakken te gebruiken.

 

Deze gesp kun je bij buikdragen gebruiken om de banden over je schouders in 'H' vorm te dragen in plaats van gekruist. Bij rugdragen is het ideaal om de banden op je borst bij elkaar te houden zodat ze niet van je schouders afzakken. Het fijne van deze borstgesp is dat je de riempjes kunt verstellen: daardoor kun je ze op een bepaalde hoogte op de schouderband 'klem' zetten zodat ze niet naar beneden schuiven. 

 

Over deze borstgesp:

  • beide riempjes kunnen versteld worden van heel smal tot ruimte voor een schouderband van ongeveer 10cm per kant/schouderband
  • te gebruiken voor allerlei type draagzakken waaronder Wompat
  • LET OP: deze borstgesp is alleen te gebruiken bij fullbuckle schouderbanden die losgeklikt kunnen worden van het rugpand (draagzak die je ook kunt kruisen)! Óf natuurlijk ook bij een halfbuckle. 

 

Heb je vragen over dit borstbandje? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer draagzak accessoires.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen