Verkleinkussen Tula Infant Insert voor Tula Standard draagzak

€36,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagzakken van Tula

zijn wereldwijd bekend! Handig, makkelijk in gebruik én in enorm veel uitvoeringen te krijgen. Door de ruim verstelbare banden zijn Tula draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen. Voor de Tula draagzakken zijn diverse accessoires verkrijgbaar.

 

Deze Tula Infant Insert

is een verkleinkussen die ervoor zorgt dat je de Tula Standard al vanaf maat 56 kunt gebruiken in plaats van vanaf maat 74. 

 

Over de Tula Infant Insert.

  • Dit verkleinkussen is alleen te gebruiken in combinatie met de Tula Standard (niet met de Tula Toddler, en bij de Tula Free-to-Grow en Halfbuckle is het niet nodig).
  • Het verkleinkussen bestaat uit twee delen: een rugpandje en een 'zitje', die met klittenband aan elkaar zitten.
  • Ook met een verkleinkussen wil je dat je kindje in spreidhurkhouding in de draagzak zit, en dat de natuurlijke houding zo mooi mogelijk ondersteund wordt.
  • Let er bij het gebruik van een verkleinkussen op dat je kindje niet te warm wordt en zorg ervoor dat de ademwegen van je kindje ten alle tijde vrij zijn.
  • De Tula Infant Insert is verkrijgbaar in het grijs en zwart.

 

Heb je vragen over deze Tula Infant Insert? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Tula.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen