Verbreders Tula Seat Extenders voor Tula Standard en Free-to-Grow draagzak

€29,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Tula

zijn wereldwijd bekend! Handig, makkelijk in gebruik én in enorm veel uitvoeringen te krijgen. Door de ruim verstelbare banden zijn Tula draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen. Voor de Tula draagzakken zijn diverse accessoires verkrijgbaar.

 

Met deze Tula Seat Extenders

kun je je Tula Standard of Tula Free-to-Grow verbreden, zodat de draagzak ook bij een grotere maat nog comfortabele ondersteuning geeft en dus langer te gebruiken is. Waar de draagzakken normaal tot ongeveer maat 86 meegaan, is dat met Extenders tot ongeveer maat 98. Je schuift ze simpelweg aan je tailleband en bevestigd ze om het riempje wat aan het rugpand vast zit.

 

Over de Tula Seat Extenders.

  • Bedoeld voor gebruik in combinatie met de Tula Standard en de Tula Free-to-Grow.
  • Simpel te bevestigen.
  • De Extenders bieden 1 à 2 broekmaten extra ondersteuning.
  • Ideaal gezien bied je een kindje altijd volledige of zoveel mogelijk knie-tot-knie ondersteuning. Wanneer een kindje zelf kan lopen, is de minimale ondersteuning die je wilt bieden 2/3e van het bovenbeen. (Mits de spreidhurkhouding dan nog ondersteunt wordt en de beentjes niet gaan afhangen.)
  • De Tula Seat Extenders zijn verkrijgbaar in het zwart.

 

Heb je vragen over deze Tula Seat Extenders? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Tula.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen