Draagzak Tula Toddler Coast Syrena Sky

€149,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagzakken van Tula

zijn wereldwijd bekend! Handig, makkelijk in gebruik én in enorm veel uitvoeringen te krijgen. Door de ruim verstelbare banden zijn Tula draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen.

 

Deze Tula Toddler Coast Syrena Sky

is een full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor maat 92 - 104. De 'Coast' uitvoeringen van Tula kenmerken zich door een mesh middenstuk in het rugpand. Mesh is een luchtige polyester stof. Het mesh is toegevoegd om zo luchtig mogelijk te kunnen dragen bij hogere temperaturen (het kind kan zijn warmte dan kwijt via het mesh). Goed geschikt voor kinderen die snel zweten, of bij dragen in hitte. Deze draagzak bestaat uit katoen in een blauwe print in combinatie met grijs mesh materiaal.

 

Over de Tula Toddler Coast.

  • De Tula Toddler is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • De Tula Toddler Coast wordt gemaakt van katoen in combinatie met mesh materiaal.
  • De Tula Toddler is niet verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt voor maat 92 - 104. 
  • Op alle Tula draagzakken zit standaard een opbergvakje op de tailleband.
  • Met de Tula Toddler kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte, bij peuters en kleuters is dat voornamelijk rugdragen. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de banden zijn Tula draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is, bij Tula vervagen de kleuren relatief snel. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze Tula Toddler Coast drager? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

Tula draagzakken zijn bij ons ook verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

- Tula Halfbuckle: verstelbare half buckle babydraagzak, geschikt voor maat 56 - 86+.

- Tula Free-to-Grow: full buckle babydraagzak, geschikt voor maat 56 - 86.

 

Klik hier voor meer producten van Tula.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen