Slaapkapjes voor Tula Standard en Toddler met plastic drukknoopjes

€21,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagzakken van Tula

zijn wereldwijd bekend! Handig, makkelijk in gebruik én in enorm veel uitvoeringen te krijgen. Door de ruim verstelbare banden zijn Tula draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen. Voor de Tula draagzakken zijn diverse accessoires verkrijgbaar.

 

Met een nieuw Tula slaapkapje

maak jij je Tula Standard of Tula Toddler weer compleet. Slaapkapje kwijt? Is er iets stuk gegaan? Of wil je gewoon een ander kleurtje? Bij Ooiebeest kun je de Tula slaapkapjes los bestellen.

 

Over de Tula Standard en Toddler slaapkapjes.

  • Deze slaapkapjes passen op de (nieuwe) Tula Standard en de Tula Toddler met de plastic drukknoopjes (niet de oudere variant met metalen drukknoopjes).
  • Simpel te bevestigen met twee drukknoopjes.
  • Ideaal om je kindje wat af te schermen bij wind, regen, zon, prikkels, etc. 
  • Aan de uiteindes van dit type slaapkapje zitten koordjes met meerdere drukknoopjes om het kapje vast te zetten aan de schouderbanden van je draagzak.
  • Let er bij het gebruik van een slaapkapje altijd op dat de ademwegen van je kindje vrij zijn; dat er voldoende toevoer van frisse lucht is, en dat je ideaal gezien zicht kan hebben op het gezichtje.
  • Deze Tula slaapkapjes zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, discover, lichtgrijs en lichtgrijs mesh.
  • Je kunt bij ons ook de varianten slaapkapjes bestellen die passen op de Tula Free-to-Grow en de Tula Halfbuckle draagzakken.

 

Heb je vragen over deze Tula slaapkapjes? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Tula.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Ergobaby, Fidella, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen