Slaapkapjes voor Tula Free-to-Grow en Tula Halfbuckle in zes kleuren

€21,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagzakken van Tula

zijn wereldwijd bekend! Handig, makkelijk in gebruik én in enorm veel uitvoeringen te krijgen. Door de ruim verstelbare banden zijn Tula draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen. Voor de Tula draagzakken zijn diverse accessoires verkrijgbaar.

 

Met een nieuw Tula slaapkapje

maak jij je Tula Free-to-Grow of Tula Halfbuckle weer compleet. Slaapkapje kwijt? Is er iets stuk gegaan? Of wil je gewoon een ander kleurtje? Bij Ooiebeest kun je de Tula slaapkapjes los bestellen.

 

Over de Tula Free-to-Grow en Halfbuckle slaapkapjes.

  • Deze slaapkapjes passen op de Tula Free-to-Grow en de Tula Halfbuckle.
  • De vorm is iets anders dan die van de nieuwste Toddler slaapkapjes, maar omdat de drukknopen hetzelfde zijn (zwarte plastic variant) kun je deze eventueel ook voor een Tula Toddler gebruiken.
  • Simpel te bevestigen met twee drukknoopjes.
  • Ideaal om je kindje wat af te schermen bij wind, regen, zon, prikkels, etc. 
  • Aan de uiteindes van dit type slaapkapje zitten drukknoopjes om het kapje vast te zetten aan de schouderbanden van je draagzak.
  • Let er bij het gebruik van een slaapkapje altijd op dat de ademwegen van je kindje vrij zijn; dat er voldoende toevoer van frisse lucht is, en dat je ideaal gezien zicht kan hebben op het gezichtje.
  • Deze Tula slaapkapjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: zwart, grijs mesh, zwart mesh, Blossom (blauw met bloemen), Indigo (donkerblauw) en Stormy (bruin-grijs).
  • Je kunt bij ons ook de varianten slaapkapjes bestellen die passen op de oud Tula Standard en Toddler draagzakken.

 

Heb je vragen over deze Tula slaapkapjes? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Tula.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka,, Ergobaby, Fidella, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen