Draagzak Tula Halfbuckle Love Pierre

€149,90 €125,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagzakken van Tula

zijn wereldwijd bekend! Handig, makkelijk in gebruik én in enorm veel uitvoeringen te krijgen. Door de ruim verstelbare banden zijn Tula draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen.

 

Deze Tula Halfbuckle Love Pierre

is een verstelbare half buckle draagzak (met klikgesp op de tailleband en schouderbanden die je knoopt) die geschikt is voor een goeie maat 56 - 86+. Deze draagzak is gemaakt van katoen in een grijze print met witte hartjes.

 

Over de Tula Halfbuckle.

 • De Tula Halfbuckle is een half buckle draagzak, dat wil zeggen dat de tailleband met een klikgesp sluit en je de schouderbanden knoopt.
 • Het gedeelte van de schouderbanden wat op je schouders rust, is voorgevormd en gevuld.
 • De Tula Halfbuckle wordt gemaakt van katoen.
 • De Tula Halfbuckle is verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt voor goeie maat 56 - 86+, door het op termijn uitspreiden van de schouderbanden kun je nog langer comfortabele ondersteuning aan de bovenbeentjes bieden.
 • Op alle Tula draagzakken zit standaard een opbergvakje op de tailleband.
 • Met de Tula Halfbuckle kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
 • Vanaf de geboorte begeleid je de schouderbanden ónder de beentjes van je kind door en knoop je af met dubbele platte knoop. Later kan dit eventueel ook over de knieholtes, met de banen gekruist onder de billen en vervolgens weer naar achteren toe met daar een dubbele platte knoop.
 • De schouderbanden van de Tula Halfbuckle zijn relatief breed en kun je op termijn uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje. Op die manier creëer je meer ondersteuning langs de bovenbenen en onderrug. Let op: wij raden in de basis aan dit pas te doen als je kindje zelfstandig van lig naar zit komt. Vòòr die ontwikkelingsfase is extra druk niet persé wenselijk. Vraag altijd een consulent naar de mogelijkheden in jouw eigen situatie.
 • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de tailleband, en de schouderbanden waar geen maat aan verbonden is, zijn deze Tula draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen.
 • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is, bij Tula vervagen de kleuren relatief snel. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
 • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze Tula Halfbuckle drager? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

Tula draagzakken zijn bij ons ook verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

- Tula Free-to-Grow: verstelbare full buckle, geschikt voor maat 56 - 86.

- Tula Toddler: full buckle peuterdraagzak, geschikt voor maat 92 - 104.

 

Klik hier voor meer producten van Tula.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen