Draagzak Storchenwiege Babycarrier Terra

€124,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagzakken van Storchenwiege

zijn volledig gericht op het dragen van een pasgeborene, direct vanaf de geboorte. Door het eenvoudige maar treffende ontwerp, goed op maat verstelbaar, zijn wij al jaren fan.

 

Deze Storchenwiege draagzak Terra

is een verstelbare half buckle draagzak (met klikgesp op de tailleband en schouderbanden die je knoopt) die geschikt is voor maat 50 - 80. Deze draagzak is gemaakt van geweven draagdoekenstof in een aards oranje terra kleur. De stof is van 100% katoen. 

 

Over de Storchenwiege Babycarrier.

 • De Storchenwiege Babycarrier is een half buckle draagzak, dat wil zeggen dat de tailleband met een klikgesp sluit en je de schouderbanden knoopt.
 • Het gedeelte van de schouderbanden wat op je schouders rust, is voorgevormd en licht gevuld.
 • De Storchenwiege draagzakken worden gemaakt van geweven draagdoekenstof.
 • De Storchenwiege Babycarrier is zowel in de breedte als in de hoogte traploos verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt voor maat 50 - 80.
 • Met de Storchenwiege draagzak kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
 • Vanaf de geboorte begeleid je de schouderbanden ónder de beentjes van je kind door en knoop je af met dubbele platte knoop (onder de billen van je kindje). Later kan dit eventueel ook over de knieholtes, met de banen gekruist onder de billen en vervolgens weer naar achteren toe met daar een dubbele platte knoop.
 • De schouderbanden van de Storchenwiege waaieren niet breed uit en kun je op termijn dus niet uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje.
 • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de tailleband, en de schouderbanden waar geen maat aan verbonden is, zijn de Storchenwiege draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen.
 • Alle Storchenwiege dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen, en zijn verkrijgbaar in diverse effen en tweekleurige uitvoeringen.
 • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
 • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze Storchenwiege babydraagzak? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer Storchenwiege draagzakken.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen