Slingringen maat XL rood

€8,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Slingringen

kun je gebruiken om te variëren met de manier waarop je je geweven draagdoek afknoopt. Ook zijn ze het ideale middel om van je (korte) doek tijdelijk een no-sew ringsling te maken. Wil je van een draagdoek een ringsling (laten) maken, of misschien een draagzak met ringwaist? Dan zijn goede, veilige slingringen onmisbaar! 

 

Onze slingringen maat XL rood

worden standaard geleverd als een setje van twee. De ringen maat XL hebben een formaat met buitenste diameter 10 cm; binnenste diameter 8,8 cm. Daarmee zijn ze ideaal voor het variëren met en afknopen van dikke doeken en voor het maken van een ringsling van een dikke, fluffy doek zoals een Towel.

Weet je niet welke maat ringen je moet hebben? Neem als leidraad dat als je ermee af wilt knopen, de stof de ring helemaal moet opvullen. Wil je je doek door de ring heen begeleiden om vervolgens verder te knopen? Dan wil je juist wat ruimte over houden in je ring. Ook bij het maken van een ringsling wil je juist ruimte in je ringen houden.

 

Alle slingringen in ons assortiment:

  • zijn geanodiseerde aluminium ringen zonder lasnaad
  • hebben een draagkracht van 40kg; dat wil zeggen dat ze tot 40kg zeker veilig te gebruiken zijn
  • zijn getest op draag- en treksterkte door een EU-goedgekeurd universitair laboratorium
  • zijn getest op gifstoffen en zware metalen en voldoen aan de gestelde veiligheidseisen
  • zijn verkrijgbaar in 4 maten (S, M, L, XL) met een ruim assortiment aan kleuren
  • kunnen kleine oneffenheden bevatten in de kleur door het elektrochemische kleurproces

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen