Inloopmomenten

 
We organiseren weer inloopmomenten! Tijdens deze momenten kun je vrijblijvend terecht voor korte vragen en het voelen/bekijken/zelfstandig uitproberen en aanschaffen van producten. Onze inloopmomenten zijn vooral ook een sociale gelegenheid waarbij je andere (dragende) ouders kunt ontmoeten onder het genot van een kop thee of koffie. Er is daarbij voldoende ruimte en speelgoed voor kinderen van diverse leeftijden. 

 

  • Vrijdag 5 november 10.00 - 12.00 uur
  • Vrijdag 26 november 10.00 - 12.00 uur
  • Vrijdag 17 december 10.00 - 12.00 uur

Wat corona-maatregelen betreft bekijken we per keer wat er wenselijk is. Wel weten we sowieso graag van tevoren of je komt en verwachten we dat je je afmeldt bij ziekte. Aanmelden kan via whatsapp (0611370519), mail ([email protected]) of de berichtenbox van onze socials.

NB: Wil je een knooptechniek leren of uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op voor een consult.

 

 

Waarvoor kun je bij ons op afspraak langskomen?

Voor een consult kan ik uiteraard ook aan huis langskomen.

 

Algemene voorwaarden inloop en workshops

Door het bezoeken van een inloopmoment of het deelnemen aan een workshop ga je akkoord met de informatie op deze pagina en onze algemene voorwaarden.

  • De informatie en technieken die je aangeleerd krijgt zijn ten alle tijde een professioneel advies.
  • Het is altijd de eigen verantwoordelijkheid van de klant om de aangeleerde technieken en overgebrachte informatie op correcte en veilige wijze toe te passen.

 

 

Ooiebeest locatie

 

 

Cursussen en trainingen voor professionals:

Gedurende het jaar geeft Roosmarie diverse cursussen bij het Instituut voor Hechting. Kijk voor meer informatie op https://instituutvoorhechting.nl

 

 

Evenementen

Tijdens markten of beurzen kun je ons tegenkomen met een stand waar je terecht kunt voor kort advies en het aanschaffen van draaggerelateerde producten.