Inloopmomenten

 

NB: in verband met de huidige maatregelen rondom het Corona-virus organiseren wij tot nader order geen inloopmomenten. Wel is het mogelijk om op afspraak langs te komen. Neem contact met ons op via [email protected] of 0611370519.

 

Waarvoor kun je bij ons op afspraak langskomen?

Voor een consult kunnen we uiteraard ook aan huis langskomen.

 

We hopen in de (Corona-vrije) toekomst weer inloopmomenten te kunnen gaan organiseren. Tijdens deze momenten kun je vrijblijvend terecht voor korte vragen; voor hulp bij het afstellen van een draagzak en het voelen/bekijken/zelfstandig uitproberen en aanschaffen van producten. Onze inloopmomenten zijn vooral ook een sociale gelegenheid waarbij je andere (dragende) ouders kunt ontmoeten onder het genot van een kop thee of koffie. Ook is er voldoende ruimte en speelgoed voor kinderen van diverse leeftijden. 

 

NB: vanwege het karakter en de variërende drukte van een inloopochtend kun je voor het aanleren van een knoop of het begeleid passen van draagzakken altijd het beste een consult boeken. Zo ben je verzekerd van één op één begeleiding en persoonlijk advies.

 

 

 

Algemene voorwaarden inloop en workshops

Door het bezoeken van een inloopmoment of het deelnemen aan een workshop ga je akkoord met de informatie op deze pagina en onze algemene voorwaarden.

  • De informatie en technieken die je aangeleerd krijgt zijn ten alle tijde een professioneel advies.
  • Het is altijd de eigen verantwoordelijkheid van de klant om de aangeleerde technieken en overgebrachte informatie op correcte en veilige wijze toe te passen.

 

 

Ooiebeest locatie

 

 

Cursussen en trainingen voor professionals:

Gedurende het jaar geeft Roosmarie de cursus Voorgevormde dragers bij het Instituut voor Hechting. Kijk voor meer informatie op http://instituutvoorhechting.nl/opleiding/voorgevormde-dragers-basis/

 

 

Evenementen

Tijdens markten of beurzen kun je ons tegenkomen met een stand waar je terecht kunt voor kort advies en het aanschaffen van draagproducten.

Zaterdag 21 maart 2020: Verwenmiddag Verloskundigenpraktijk Schoterpoort - Heerenveen

Deze verwenmiddag is geannuleerd ivm het Corona-virus. Een nieuwe datum volgt.

Zondag 17 mei 2020: Carry Your Love event - Tuil

Dit evenement is geannuleerd ivm het Corona-virus. Een nieuwe datum volgt.

Zaterdag 6 juni 2020: MoenFestival (voorheen Ouders Natuurlijk Beurs) - Doorwerth (Arnhem)

Dit evenement is geannuleerd ivm het Corona-virus. We hopen jullie volgend jaar op het Moenfestival te zien op zaterdag 5 juni 2021!

Zaterdag 7 november 2020: Ouders Bewust Beurs - Utrecht

We hopen dat de Ouders Bewust Beurs gewoon door kan gaan in november. Mocht dit niet zo zijn, dan brengen we jullie op tijd op de hoogte.