Agenda en links

 

 

Tijdens de zomermaanden hanteren we aangepaste data voor de inloopochtenden.

  • zondag 7 juli inloop 9.30-12.00u
  • woensdag 17 juli inloop 9.30-12.00u
  • woensdag 31 juli inloop 9.30-12.00u
  • woensdag 21 augustus inloop 9.30-12.00u
  • zondag 1 september inloop 9.30-12.00u

 

Vanaf september is er weer wekelijks een inloopochtend waar je zonder aanmelden terecht kunt. Iedere eerste zondag van de maand, en in de overige weken op de vrijdagochtend, ben je tussen 9.30 - 12.00 uur van harte welkom op ons thuisadres (Wederik 7 te Heerenveen).

Tijdens de inloop kun je terecht voor korte vragen; hulp bij het afstellen van je draagzak; het voelen, bekijken, uitproberen en aanschaffen van producten, én natuurlijk een gezonde dosis gezelligheid onder het genot van een kop thee of koffie! Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, er is voldoende ruimte om te spelen. Mocht de inloop eens niet doorgaan, dan vermelden we dat hier en op onze facebookpagina. NB: vanwege het karakter en de variërende drukte van een inloopochtend kun je voor het aanleren van een knoop of het uitgebreid passen van diverse draagzakken een consult boeken. Zo ben je verzekerd van één op één begeleiding en persoonlijk advies.

NB: langskomen op afspraak kan in principe altijd! App gerust naar 0611370519. Langskomen voor een huurdrager en het afhalen van een aanschaf is kosteloos, consulten en advies kosten €7,50 per kwartier (kijk hier voor meer info).

Houdt onze facebookpagina in de gaten voor de vragenuurtjes over dragen bij Sfinx, spellen en speelgoed. Opgeven voor deze vragenuurtjes (via ons of Sfinx) is verplicht.

In december zal ik weer spreken bij het babycafé in 't Gerecht te Heerenveen. 

 

 

Landelijke evenementen (we staan niet overal zelf met een stand, maar delen wel graag in het plezier)

Zaterdag 26 oktober 2019: Carry & Connect

Zaterdag 6 juni 2020: MoenFestival (voorheen Ouders Natuurlijk Beurs)

 

 

Collega's en interessante bedrijven

Landelijk kun je onze actieve collega draagconsulenten vinden via:

https://draagdoekconsulenten.nl/zoek-draagdoekconsulent/

http://instituutvoorhechting.nl/consulenten/consulenten-nederland/

 

Andere professionals in onze eigen omgeving:

 

Andere mooie producten en diensten in de regio:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »