Over ons

 

Oprichting

Ooiebeest is in september 2008 in Harderwijk opgericht door Marco en Gea van Diest. Wat begon als een opzet met kraamcadeautjes, groeide uit tot één van de grootste namen op het gebied van ergonomische draagdoeken en draagzakken in Nederland. Met de opleiding tot draagconsulent en diverse vervolgopleidingen bood Gea een sterke basis om de klant goed advies te kunnen geven.

 

Overname

Ondanks een goedlopend bedrijf en drukbezochte inloopochtenden, besluiten Gea en Marco in 2017 te willen gaan stoppen met Ooiebeest. Het voelt voor hun als tijd voor iets anders. Volledig de stekker uit Ooiebeest trekken zou zonde zijn na een waardevolle tijd waarin het bedrijf zo mocht groeien. Daarom bieden Gea en Marco het bedrijf ter overname aan. Eind 2017 vinden ze opvolging in Roosmarie en Jacob Scholten. Roosmarie is dan al enige tijd met veel passie werkzaam als draagconsulent in Heerenveen. Met veel enthousiasme nemen zij per 1 december 2017 officieel het stokje over van Marco en Gea. Zodoende verhuisd Ooiebeest naar Friesland!

 

Heden

Met Roosmarie als draagconsulent, gespecialiseerd in onder andere de grote diversiteit in draagzakken, en Jacob zijn achtergrond in de detailhandel, groeit Ooiebeest nog steeds verder uit. Er wordt samengewerkt met diverse draagconsulenten in de regio, en in Heerenveen kun je terecht op inloopochtenden en voor passen op afspraak. De pas-/huurcollectie van Ooiebeest is inmiddels de grootste van het noorden! 

Passend advies staat sinds de oprichting van Ooiebeest al centraal. Roosmarie en Jacob hopen nog vele ouders kennis te laten maken met het ergonomisch dragen van hun kind. Want dragen is voor iedereen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »