Geweven draagdoek SensiMo Papillon Amethyst

€149,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagdoeken van SensiMo

zijn comfortabele geweven draagdoeken die voornamelijk in gelimiteerde opgaven worden gemaakt. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. De draagdoeken van SensiMo worden met creativiteit en zorg ontworpen en geweven. 

 

Deze SensiMo geweven draagdoek Papillon Amethyst

is een luxe geweven draagdoek van 70% katoen en 30% zijde. Het prachtige patroon met vlinders en lijnen heeft kleurrijke paarse en groene nubs en slubs. Deze doek is iets dikker dan gemiddeld met 290g/m2. De combinatie van de dikte en de grip van de zijde maakt hem zeer geschikt voor al wat zwaardere kindjes. De paarse kleur van de doek varieert door de lichtinval van lavendelkleurig tot dieppaars.

 

Over een geweven draagdoek.

  • Een geweven draagdoek is in principe geschikt voor alle mensen en alle leeftijden kinderen.
  • Met een geweven draagdoek kun je (op termijn) verschillende knopen doen (buik/heup/rug).
  • Maat 6 (4,6m) is de meest globale basismaat, uitgaande van een gemiddeld postuur van 1.65-1.80m en maat M/L, confectiemaat 38-42. Kies altijd de juiste maat doek door uit te proberen. Bij een kleiner postuur kom je waarschijnlijk op een maat 5 (4,2m) als basis, bij een groter postuur een maat 7 (5,2m).
  • De meeste draagdoeken hebben een basis van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Het is aan te raden een doek voor eerste gebruik te wassen. Vervolgens was je een doek het liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is.
  • Volg het label van de doek voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze doek? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van SensiMo.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen