Rekbare draagdoek Schmusewolke Flexi taupe

€49,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Schmusewolke

is een merk die in zijn assortiment draagdoeken en schommelwiegen combineert. De rekbare draagdoek vind je standaard in ons assortiment terug!

 

De Schmusewolke Flexi

is een rekbare draagdoek van 100% katoen. Een knusse optie om je pasgeborene (à terme) in te dragen de eerste maanden! Deze rekbare doeken komen in één maat (500 cm) en zijn dus 'one size fits all'. Met deze doek knoop je de Pocket Wrap Cross Carry, die je eenvoudig om kunt laten hangen als je je kindje tussendoor even uit de doek wilt. De taupe kleur is prettig effen en neutraal.

 

Over een rekbare draagdoek

  • Een rekbare draagdoek is in principe geschikt voor alle mensen, voor het dragen van baby's vanaf geboorte (à terme) tot zo'n 10 kilo, zolang de dragende het comfortabel vindt.
  • Voor het gebruik van een rekbare draagdoek raden we de Pocket Wrap Cross Carry (PWCC) aan. Dit is een relatief eenvoudige knoop waarmee je op de buik draagt.
  • Zoals alle ergonomische draagwijzen ondersteun je je kindje met een rekbare draagdoek in de breedte van knie-tot-knie en in de hoogte van onder de billen tot in de nek.
  • Alle rekbare doeken in ons assortiment hebben één maat en zijn one size fits all.
  • Rekbare draagdoeken worden gemaakt van divers materiaal, meestal viscose (zoals van bamboe, eucalyptus, acacia..) met eventueel een combinatie van elastisch materiaal (bijvoorbeeld spandex). Een rekbare doek is heel fijn gebreid, waardoor er stretch in de stof zit. Dit type stof wordt tricot genoemd.
  • Het is aan te raden een doek voor eerste gebruik te wassen. Vervolgens was je een doek het liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is.
  • Volg het label van de doek voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze doek? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Schmusewolke.

 

 

Een draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van onder andere jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen