Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Over ons

Ooiebeest is in september 2008 opgericht door Marco en Gea van Diest.

Aanvankelijk werden er alleen kraamcadeaus zoals luiertaarten verkocht. Langzamerhand kwam bij Gea de interesse in draagdoeken en Gea begon zich te verdiepen in de wereld van draagdoeken en draagzakken. Voorzichtig werden de eerste merken draagdoeken in het assortiment van Ooiebeest opgenomen. Om de klant een goed advies te kunnen geven, volgde Gea de cursus Draagconsulent aan Die Trageschule Dresden. Na de diverse vervolgopleidingen mag Gea zich nu gecertificeerd draagconsulent noemen.

De voorraad van Ooiebeest werd al gauw dusdanig groot dat er op zoek gegaan moest worden naar een magazijn. Dit werd gevonden aan de Harderwijkerweg 128a te Ermelo. Hier was voldoende ruimte voor de voorraden en om inloopochtenden te organiseren die elke keer weer druk bezocht worden.

Tijdens de inloopochtenden krijgen wij hulp van de draagconsulenten Iris, Manon en Mariet. Iris is naast draagconsulent ook onze luierconsulent en zij kan een vakkundig advies geven over wasbare luiers. Manon is eigenaresse van de webwinkel Beaubelly.nl, hier kun je terecht voor positiekleding en aanverwante artikelen. Mariet is deskundig op het gebied van borstvoeding en is tevens actief als babycoach (www.jouwbabycoach.nl). Iris, Manon en Mariet zijn niet altijd aanwezig, dus mocht je een specifieke vraag aan één van hen willen stellen, neem dan eerst contact met ons op via info@ooiebeest.nl.

Contact

(Post)adres:
Klaproosmeen 52
3844 PJ Harderwijk

Bezoekadres:
Harderwijkerweg 128A
3852 AG Ermelo
(alleen op afspraak of tijdens inloop)

Tel (ook voor Whatsapp): 06 131 612 33

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top