Huurproduct halfbuckle babydraagzak Oscha Cairis Baby - Oakenshield Ore

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Oscha

worden met liefde handgemaakt in Schotland, van de eigen Oscha geweven draagdoeken. De geweven doeken van Oscha worden geweven van de beste kwaliteitsgarens. Alle producten worden vervaardigd in Oscha's eigen atelier.

 

De Oscha Cairis draagzakken

zijn geïnspireerd op de originele mei tai. De Cairis is een simpele en stijlvolle, lichtgewicht ergonomische draagzak, die eenvoudig is in gebruik. Door de gevoerde tailleband met klikgesp en de gevulde schouderbanen is deze Oscha Cairis Toddler drager erg comfortabel in gebruik. Doordat de schouderbanen tot de breedte van een halve doek uitwaaieren, kunnen ze zowel traditioneel onder de billen worden gekruist, als uitgespreid worden vanaf de billen tot de onderrug van je kindje. De Cairis draagzakken kunnen gebruikt worden voor buik-, heup-, en rugdragen.

 

Deze Oscha Cairis Baby carrier Oakenshield Ore

is een eerbetoon aan de lijn van de Oakenshield familie. Hun titel, ‘King Under the Mountain’, staat in runen langs de onder- en bovenrand van de doek. De namen Thrór, Thráin en Thorin staan geschreven in de in elkaar grijpende schilden waaruit dit geometrische ontwerp bestaat. Het patroon is geïnspireerd op de industriële natuur van de dwergen en hun talent voor het ambachtelijk produceren van wapens. Dit alles op een ondergrond die van nachtelijk zwart overgaat in vurig rood, tot een warm oranje in het midden. Door het levendige kleurgebruik is het een prachtige in het oog springende drager geworden. Afgewerkt met de nieuwe ‘soft-touch’ techniek van Oscha, is deze Cairis draagzak van 54% biologisch gekamd katoen en 46% hennep, sterk, zacht en heeft hij een lichte glinstering.

 

De inspiratie voor de Middle-earth collectie van Oscha

komt voort uit de rijke verhalen van Tolkien (o.a. de Hobbit, Lord of the Rings). Oscha heeft getracht een serie te creëren die recht doet aan de mythologische verhalen die al generaties lang vele volwassen en kinderen in hun ban houdt. Een stukje draagbare kunst om te koesteren.

 

Maatinformatie Oscha Cairis draagzakken:

Baby.

- Te gebruiken voor maat 50 – 80 (3-20 kg).

- Rugpand van 40 x 48 cm.

- De breedte van het rugpand maak je op maat voor je baby door hem te versmallen met een bandje. De Oscha Cairis Baby Carrier komt inclusief versmalbandje (Cynch).

- Inclusief afneembaar slaapkapje.

- Tailleband: aanpasbaar van 66 tot 122 cm.

 

Toddler / Peuter.

- Te gebruiken voor maat 86 – 104 (11-20 kg).

- Rugpand van 47 x 48 cm.

- Inclusief afneembaar slaapkapje.

- Tailleband: aanpasbaar van 68 tot 140 cm.

 

Wil je deze Oscha Cairis drager huren? Stuur ons bericht!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen