Waterproof 'Teddy' draagcover van Neko

€74,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Neko Slings

maakt diverse draagsystemen van heerlijk soepele geweven draagdoekenstof. Neko biedt zowel halfbuckle als fullbuckle draagzakken in baby- én ruime peutermaat. Daarnaast produceert Neko Slings een wijde range van producten, zo vind je bijvoorbeeld ook de Neko poppendragers en producten zoals deze zachte draagcover bij ons in de shop.

 

Deze waterproof draagcover in het zwart

biedt gemakkelijk een laagje extra warmte in de koudere seizoenen. Extra comfortabel door de heerlijke zachte 'teddy' binnenkant! De waterdichte buitenlaag is gemaakt van 100% polyester, de zachte binnenvoering wordt gemaakt van 100% biologisch katoenen 'plush'. Door de gekruiste riempjes kun je deze cover mooi aanspannen en blijft hij goed op zijn plek. Een draagcover is vooral geschikt voor buikdragen in combinatie met je gewone jas.

Deze draagcover bestaat uit één geheel voor je kindje: het is één laag die je over de draagzak of doek heen hangt; en er zit een muts voor je kind aan vast.

De waterproof draagcover van Neko is een one-size-fits-all. Voor jou als dragende is er geen maat aan verbonden, je hangt de cover eenvoudigweg om je heen en spant hem aan. De cover zelf is met een elastiek in de rand aansluitend op de grootte van je kindje te maken. 

NB: In verband met losse pluisjes die zijn blijven hangen na het productieproces raden we aan deze draagcover vòòr het eerste gebruik goed uit te kloppen of kort te wassen.

 

Bij flinke kou raden we aan ook met extra, makkelijk verwijderbare, laagjes te werken om je kindje op temperatuur te houden. Denk hierbij aan beenwarmers, slofjes, wanten, muts, eventueel gezamenlijk nog een (regen)poncho. Let op: omdat je kindje ook van jouw temperatuur profiteert, is mogelijke oververhitting óók iets waar je op moet letten.

N.B: let er bij het gebruik van een draagjas of -cover altijd op dat de ademwegen van je kindje vrij blijven. 

 

Heb je vragen over deze draagcover? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Neko.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, MiniMonkey, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Smallvips, Tula, Wombat&Co, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen