Meh Dai babydraagzak Neko Tai Baby Efes Paisley Hazel Dark

€135,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagsystemen van Neko

worden gemaakt van soepele geweven draagdoekenstof van Neko Slings, in combinatie met een stevige tailleband. Neko biedt een halfbuckle babydrager en fullbuckle dragers in baby- én ruime peutermaat. Door de soepele stof (zowel van katoen als in bamboeblend), de ruime verstelbaarheid van de dragers en de unieke pasvorm zijn wij fan! Naast de diverse draagzakken produceert Neko Slings een wijde range van producten, zo vind je bijvoorbeeld ook de Neko poppendragers bij ons in de shop.

 

Deze Neko Tai Baby Efes Paisley Hazel Dark

is een meh dai (mei tai) draagzak (met tailleband en schouderbanden die je knoopt) die geschikt is voor maat 50/56 - 86+. Het rugpand van deze drager is volledig in maat verstelbaar voor je kindje. De schouderbanden bestaan volledig uit ongevulde draagdoekenstof, die je zowel recht op je schouders als uitgespreid kunt dragen. Deze draagzak is gemaakt van Efes Paisley Hazel Dark draagdoekenstof van 60% biokatoen en 40% bamboe. De Neko Tai draagzakken zijn van zachte, soepele stof en hebben een zachtgevulde, rechte tailleband. Neko draagzakken worden altijd geleverd inclusief tasje. 

 

Over de Neko Tai Baby

 • De Neko Tai Baby is een meh dai (mei tai) draagzak, waarvan je zowel de tailleband als de schouderbanden knoopt.
 • De Neko Tai Baby is geschikt voor tailles vanaf 55cm omtrek. 
 • De schouderbanden van de Neko Tai zijn volledig gemaakt van ongevulde draagdoekenstof.
 • De Neko Tai draagzakken worden gemaakt van soepele geweven draagdoekenstof in combinatie met een zachtgevulde rechte tailleband.
 • De Neko Tai Baby is in de breedte én hoogte verstelbaar op de maat van je kindje en is daardoor geschikt voor maat 50/56 - 86+. De breedte pas je aan door middel van klittenband, de hoogte is aan te passen door middel van een touwtje die je traploos op de juiste maat kunt zetten.
 • Door het op termijn uitspreiden van de schouderbanden kun je nóg langer comfortabele ondersteuning aan de bovenbenen bieden.
 • Met de Neko Tai Baby draagzak kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
 • Vanaf de geboorte begeleid je de schouderbanden ónder de beentjes van je kind door en knoop je af met dubbele platte knoop. Later kun je de doekbanen over de knieholtes knopen, waarbij je eventueel de stof kunt uitspreiden.
 • De schouderbanden van de Neko Tai zijn ongevuld en waaieren breed uit en kun je op termijn uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje. Op die manier creëer je meer ondersteuning langs de bovenbenen en onderrug. Let op: wij raden in de basis aan dit pas te doen als je kindje zelfstandig van lig naar zit komt. Vòòr die ontwikkelingsfase is extra druk niet persé wenselijk. Vraag altijd een consulent naar de mogelijkheden in jouw eigen situatie.
 • Met de schouderbanden van een meh dai kun je fijne variaties maken bij het rugdragen. 
 • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de tailleband, en de schouderbanden waar geen maat aan verbonden is, zijn deze Neko draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen.
 • Neko Slings draagzakken hebben ofwel een basis van geweven doekenstof van katoen, of een basis van doekenstof van katoen en bamboe.
 • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
 • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.
 • De Neko Tai draagzak is er ook in peutermaat, geschikt voor maat 86 - 128+.

 

Heb je vragen over deze meh dai draagzak? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Neko.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen