Neko Switch Toddler draagzak - huurproduct

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagsystemen van Neko

worden gemaakt van soepele geweven draagdoekenstof van Neko Slings, in combinatie met een stevige tailleband. Neko biedt een halfbuckle babydrager en fullbuckle dragers in baby- én ruime peutermaat. Door de soepele stof (zowel van katoen als in bamboeblend), de ruime verstelbaarheid van de dragers en de unieke pasvorm zijn wij fan! Naast de diverse draagzakken produceert Neko Slings een wijde range van producten, zo vind je bijvoorbeeld ook de Neko poppendragers bij ons in de shop.

 

Deze Neko Switch Toddler Basic Ocean Rise

is een full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor maat 86/92 - 128. Deze ruim verstelbare draagzak is gemaakt van draagdoekenstof van 100% biokatoen. De draagzakken van Neko zijn van zachte, soepele stof die gecombineerd wordt met een stevige tailleband.

 

Over de Neko Switch Toddler

  • De Neko Switch Toddler is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • Deze draagzak wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof en is daardoor heerlijk soepel, maar wel op diverse plekken comfortabel gevuld.
  • De Neko Switch Toddler is in de breedte én hoogte verstelbaar op de maat van je kindje en is daardoor geschikt voor maat 86 - 128. De breedte stel je in door middel van drukknoopjes, de hoogte is aan te passen door middel van een riempje én een touwtje die je traploos op de juiste maat kunt zetten. NB: bij het verstellen met een touwtje raden wij aan om na de koordstopper óók altijd nog een lusje te zetten.
  • Met deze draagzak kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Deze draagzak is gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • Neko Slings draagzakken hebben ofwel een basis van geweven doekenstof van katoen, of een basis van doekenstof van katoen en bamboe. Door de bamboe voelt de stof nog wat gladder/zachter en relatief koel.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.
  • De Switch draagzak van Neko Slings is er ook in babymaat, geschikt voor maat 50/56 - 86.

 

Wil je deze Switch Toddler drager huren? Stuur een bericht!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen