Huurproduct Neko Switch Baby draagzak Unique Sunset

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagsystemen van Neko

worden gemaakt van soepele geweven draagdoekenstof van Neko Slings, in combinatie met een stevige tailleband. Neko biedt halfbuckle en fullbuckle dragers in baby- én ruime peutermaat. Door de soepele stof (zowel van katoen als in bamboeblend), de ruime verstelbaarheid van de dragers en de unieke pasvorm zijn wij fan! Naast de diverse draagzakken produceert Neko Slings een wijde range van producten.

 

Deze Neko Switch Baby Unique Sunset

is een full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor maat 50/56 - 86. Deze draagzak is gemaakt van Unique Sunset draagdoekenstof van 100% biokatoen, 280g/m2. Wij houden wel van zo'n zonnig regenboog kleurverloop! De draagzakken van Neko zijn van zachte, soepele stof die gecombineerd wordt met een stevige tailleband.

 

Over de Neko Switch Baby.

 • De Neko Switch Baby is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
 • Deze draagzak wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof en is daardoor heerlijk soepel, maar wel op diverse plekken comfortabel gevuld.
 • De Neko Switch Baby is in de breedte én hoogte verstelbaar op de maat van je kindje en is daardoor geschikt voor maat 50/56 - 86. De breedte stel je in door middel van drukknoopjes, de hoogte is aan te passen door middel van een riempje én een touwtje die je traploos op de juiste maat kunt zetten. NB: bij het verstellen met een touwtje, raden wij aan na de koordstopper ook altijd nog een lusje te zetten.
 • De schouderbanden van deze draagzak kun je losklikken, waardoor ze ook gekruist over de rug te dragen zijn. Daarnaast kun je ervoor kiezen de schouderbanden ofwel aan de tailleband te bevestigen (vooral fijn bij een pasgeborene) of aan het rugpand te bevestigen (vooral fijn bij een wat ouder kindje).
 • Met deze draagzak kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
 • Deze draagzak is gemakkelijk onderling uit te wisselen.
 • Neko Slings draagzakken hebben ofwel een basis van geweven doekenstof van katoen, of een basis van doekenstof van katoen en bamboe. Door de bamboe voelt de stof nog wat gladder/zachter en relatief koel.
 • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
 • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.
 • De Switch draagzak van Neko Slings is er ook in peutermaat, geschikt voor maat 86 - 122/128.
 • Neko heeft ook een Halfbuckle variant babydrager, geschikt voor maat 50/56 - 86+.

 

Wil je deze Switch Baby drager huren? Stuur ons een bericht!

 

Klik hier voor meer huurproducten.

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen