Geweven draagdoek Natibaby Northern Forest Teal

€99,00 €85,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De geweven draagdoeken van Natibaby

staan bekend om hun fantasierijke en thematische patronen. Menig film of thema wordt bij Natibaby tot een toffe draagdoek verwerkt, meestal als gelimiteerde editie. De doeken van Natibaby zijn veelal van 100% katoen of een katoen/linnen blend. Met Natibaby heb je zeker iets unieks in handen! 

 

Deze Natibaby geweven draagdoek Northern Forest Teal

heeft een petrol / teal blauw patroon van een Scandinavische bosvoorstelling. De kleur laat het patroon van bomen, elanden, beren, wolven en vossen mooi tot zijn recht komen! Deze geweven doek is van 100% katoen en weegt 280g/m2. Ietsje dikker dan gemiddeld, geschikt voor alle doeleinden. 

 

Over een geweven draagdoek.

  • Een geweven draagdoek is in principe geschikt voor alle mensen en alle leeftijden kinderen.
  • Met een geweven draagdoek kun je (op termijn) verschillende knopen doen (buik/heup/rug).
  • Maat 6 (4,6m) is de meest globale basismaat, uitgaande van een gemiddeld postuur van 1.65-1.80m en maat M/L, confectiemaat 38-42. Kies altijd de juiste maat doek door uit te proberen. Bij een kleiner postuur kom je waarschijnlijk op een maat 5 (4,2m) als basis, bij een groter postuur een maat 7 (5,2m).
  • De meeste draagdoeken hebben een basis van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Het is aan te raden een doek voor eerste gebruik te wassen. Vervolgens was je een doek het liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is.
  • Volg het label van de doek voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze doek? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Natibaby.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen