MINI Sling draagzak wit

€35,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

MiniMonkey is een

innovatief Nederlands bedrijf. MiniMonkey stelt de uitdaging centraal om producten op de markt te brengen die nog niet bestaan en die het voor ouders en kinderen net even wat makkelijker te maken. Uit het MiniMonkey assortiment vind je bij ons de MINI Sling en de TWIN Carrier.

 

Deze MINI Sling in wit

is een voorgevormde drager die gemaakt is van mesh. Geschikt voor ongeveer maat 56 - 86/92 (als je de stof secuur spreid en zorgt voor een goede spreidhurkhouding zelfs tot 15 kg!). De MINI Sling draag je op één schouder met je kindje op je buik of je heup. Deze draagzak is superlicht, luchtig en compact. Ideaal voor korte eindjes dragen (past altijd in je tas!) of bijvoorbeeld voor op vakantie.

 

Over de MiniMonkey MINI Sling.

  • De MINI Sling is een fullbuckle drager; je hoeft bij deze drager alleen te klikken en de riempjes strakker te trekken, niet te knopen.
  • Je draagt de MINI Sling over één schouder, dit kan zowel over je linker- als over je rechterschouder. Het schoudergedeelte van deze draagzak draag je gespreid over je arm.
  • Let op dat de eenzijdige drukverdeling niet voor iedereen geschikt is (bijvoorbeeld bij bekkenklachten). De MINI Sling is vooral bedoeld voor vlotte, korte draagmomenten.
  • De MINI Sling is gemaakt van mesh (geperforeerd polyester) en is daardoor zeer licht en luchtig. Het materiaal is waterproof, dus ook prima te gebruiken onder de douche, op het strand, of in het zwembad (let op: dit is niet overal toegestaan vanwege veiligheidsoverwegingen). Als je de drager na gebruik uithangt, droogt hij binnen een halfuur weer op.
  • Een drager die op één schouder rust is over het algemeen het best in balans als het kind op de heup gedragen wordt. Het is mogelijk een pasgeborene ook op de buik te dragen met deze MINI Sling, mits de gebruiksinstructies nauwkeurig opgevolgd worden.
  • Voor een baby moet de MINI Sling ondersteuning bieden tot hoog in de nek; voor een ouder kind is ondersteuning tot minimaal de oksels voldoende.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Bekijk voor een beter beeld vooral ook het MINI Sling instructiefilmpje.

 

Heb je vragen over deze MiniMonkey? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van MiniMonkey.

 

 

Een draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van onder andere jouw Be Lenka Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, MiniMonkey, Natibaby, Neko, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen