Huurproduct Little Frog XL Toddler draagzak Marine Herringbone

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Little Frog

worden gemaakt van de eigen geweven draagdoekenstof van Little Frog. De Little Frog draagzakken zijn er in drie maten: baby, peuter en kleuter. Naast de draagzakken staat Little Frog uiteraard bekend om hun vriendelijk geprijsde geweven draagdoeken, waarvan je een divers aanbod bij ons in de webshop vindt.

 

Deze Little Frog XL Toddler Marine Herringbone

is een full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor maat 98/104 - 128. Door de verstelbaarheid van het rugpand is deze draagzak geschikt voor peuters en kleuters. Deze draagzak is gemaakt van blauw/zwarte Marine Herringbone draagdoekenstof van 100% katoen. De draagzakken van Little Frog zijn van soepele stof. 

 

Over de Little Frog XL Toddler

  • De Little Frog XL Toddler is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • Deze draagzak wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof en is daardoor lekker soepel, maar wel op diverse plekken comfortabel gevuld.
  • De Little Frog XL Toddler is in de breedte én hoogte verstelbaar op de maat van je kindje en is daardoor geschikt vanaf ongeveer maat 98/104. De drager is comfortabel te gebruiken t/m ongeveer maat 128/134. 
  • Met deze draagzak kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Deze draagzak is gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • Little Frog draagzakken hebben een basis van geweven doekenstof van katoen.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.
  • De draagzakken van Little Frog zijn er ook in baby- en peutermaat.

 

Wil je deze Little Frog XL Toddler drager huren? Stuur ons bericht!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen