Gathered ringsling Little Frog Bamboo Tourmaline

€53,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De ringslings van Little Frog

zijn fijne basic draagdoeken. Verkrijgbaar in vele varianten streep- en regenboogpatronen (makkelijk bij het leren knopen!), maar daarnaast ook in enkele mooie all-over patronen. Naast de producten van 100% katoen, zijn wij erg fan van de bamboe- en linnenblends van Little Frog.

 

Deze Little Frog Bamboo Tourmaline ringsling

is ideaal voor heupdragen. Het pastel kleurverloop maakt het aanspannen van de ringsling gemakkelijk. Deze ringsling heeft een gathered schouder. 75% katoen, 25% bamboe en 200g/m2 maakt van deze ringsling een fijne zomerse basic voor jou en je baby.

 

Over een ringsling.

 • Een ringsling is speciaal ontworpen om mee te heupdragen.
 • Een ringsling kun je direct gebruiken vanaf de geboorte, tot wanneer je zelf comfortabel vindt.
 • Bij een ringsling draag je het gewicht op één schouder, en zit je kindje op tegenovergestelde heup. Deze draagwijze biedt ondersteuning aan de houding waarmee je je kindje normaal op de arm/heup draagt. Net als bij een gewone geweven doek is goed aanspannen essentieel.
 • Dragen met een ringsling wordt door veel mensen als gemakkelijk ervaren bij korte boodschapjes, even een kwartiertje knuffelen, in en uit de auto, een peuter die veel op en af wil, etc.
 • Vanwege de onevenredige drukverdeling is het minder geschikt voor flinke wandelingen en mensen die bekkenklachten ervaren.
 • Een gathered schouder is uitgespreid bij de ringen, pleated is vastgenaaid in plooien.
 • Ringslings hebben standaard een lengte van gemiddeld 2 meter. Deze maat is voor de meeste mensen geschikt.
 • De meeste ringslings hebben een basis van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
 • Het is aan te raden een doek voor eerste gebruik te wassen. Vervolgens was je een doek het liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is.
 • Volg het label van de doek voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Over bamboe

 • Een bamboe-blend voelt koel, glad, zacht en soepel.
 • Doeken met bamboe zijn vaak relatief dun en vragen om secuur aanspannen, wat door de samenstelling relatief gemakkelijk gaat.

 

Heb je vragen over deze ringsling? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Little Frog.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen