Softshell draagcover van LennyLamb

€65,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

LennyLamb

ontwerpt én maakt al hun producten van begin tot eind in eigen studio. Hun hele assortiment is volledig gericht op het dragen van je kindje. Naast draagdoeken, draagzakken en draagjassen maken ze ook toffe accessoires van draagdoekenstof. Nagenoeg alle producten worden afgewerkt met hun eigen fijne geweven draagdoekenstof, duurzaam en van goede kwaliteit. 

 

Deze waterafstotende draagcover in het zwart

biedt gemakkelijk een laagje extra warmte in de koudere seizoenen. Het materiaal van deze softshell cover is een combinatie van 84% polyester en 16% katoen. Door de eenvoudige riempjes die je zowel gekruist of in H-vorm kunt dragen, kun je deze cover mooi aanspannen en blijft hij goed op zijn plek. Een draagcover is vooral geschikt voor buikdragen in combinatie met je gewone jas.

Deze draagcover bestaat uit één geheel voor je kindje: het is één laag die je over de draagzak of doek heen hangt; en er zit een schattig mutsje met oren voor je kind aan vast.

De softshell draagcover van LennyLamb is een one-size-fits-all. Voor jou als dragende is er geen maat aan verbonden, je hangt de cover eenvoudigweg om je heen en spant hem aan. De cover zelf is met een elastiek in de rand aansluitend op de grootte van je kindje te maken. 

 

Bij flinke kou raden we aan ook met extra, makkelijk verwijderbare, laagjes te werken om je kindje op temperatuur te houden. Denk hierbij aan beenwarmers, slofjes, wanten, muts, eventueel gezamenlijk nog een (regen)poncho. Let op: omdat je kindje ook van jouw temperatuur profiteert, is mogelijke oververhitting óók iets waar je op moet letten.

N.B: let er bij het gebruik van een draagjas of -cover altijd op dat de ademwegen van je kindje vrij blijven. 

 

Heb je vragen over deze draagcover? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van LennyLamb.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, MiniMonkey, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Smallvips, Tula, Wombat&Co, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen