LennyLamb regen draagponcho blauw

€44,95 €35,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

LennyLamb

ontwerpt én maakt al hun producten van begin tot eind in eigen studio. Hun hele assortiment is volledig gericht op het dragen van je kindje. Naast draagdoeken, draagzakken en draagjassen maken ze ook toffe accessoires van draagdoekenstof. Alle producten worden met zorg afgewerkt, zijn duurzaam en van goede kwaliteit. 

 

Deze LennyLamb regen draagponcho in het blauw

is speciaal ontworpen om jou en je kleintje droog te houden tijdens het wandelen. Zoek je bescherming tegen de regen, maar vind je een paraplu niet handig? Dan is deze poncho zeker het overwegen waard! Geschikt voor zowel buikdragen als rugdragen.

 

N.B: let er bij het gebruik van een draagjas of -cover altijd op dat de ademwegen van je kindje vrij blijven. 

 

Heb je vragen over deze LennyLamb regenponcho? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van LennyLamb.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen