Onbuhimo Standard LennyLamb Luna

€69,00 €65,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagsystemen van LennyLamb

zijn gemaakt van hun eigen fijne geweven draagdoeken, duurzaam en van goede kwaliteit. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. Alle draagsystemen van LennyLamb worden in hun eigen weefstudio ontworpen, geweven én genaaid. LennyLamb draagsystemen zijn beschikbaar in diverse types, maten en uitvoeringen.

 

Deze LennyLamb Onbuhimo Standard Luna

is een onbuhimo (onbu) peuterdraagzak die speciaal ontworpen is voor (hoog) rugdragen zonder heupband. Deze onbuhimo Standard is in breedte verstelbaar aan de onderzijde, wat hem geschikt maakt voor kindjes vanaf maat 74 tot maat 92. Een onbuhimo gebruik je bij kindjes die zelfstandig vanuit lig tot zit kunnen komen. Deze onbuhimo draagzak is gemaakt van Luna draagdoekenstof van 100% katoen en 210g/m2. Deze stof heeft een verticaal regenboog kleurverloop. De draagzakken van LennyLamb zijn slim vormgegeven en de schouderbanden zijn comfortabel gevuld met zacht schuim.

 

Over de LennyLamb Onbuhimo Standard.

  • De LennyLamb Onbuhimo Standard is een onbuhimo (onbu) draagzak, dat wil zeggen dat hij geen tailleband heeft, wat hem uitermate geschikt maakt voor hoog rugdragen.
  • Deze draagzak wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof en is daardoor heerlijk soepel, maar wel op de schouders comfortabel gevuld.
  • De LennyLamb Onbuhimo Standard is verstelbaar in de breedte en daardoor geschikt voor kindjes van maat 74 - 92, mits zij qua ontwikkeling zelfstandig van lig tot zit kunnen komen.
  • Deze draagzak is enkel bedoeld voor rugdragen. Bij pasgeboren is de meest aangewezen optie op de buik te dragen tot een kindje verder in zijn/haar ontwikkeling is. Bij dreumessen/peuters is rugdragen vaak de meer aangewezen optie. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Een onbuhimo is een fijne optie als je geen druk op je buik kunt verdragen. Het gewicht van je kindje wordt bij deze draagwijze over je schouderpartij en bovenrug verdeeld. Ook vinden veel mensen het een makkelijke draagwijze voor peuters die ook graag stukjes lopen.
  • Deze draagzak is gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • De meeste LennyLamb dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.
  • De onbuhimo van LennyLamb is er ook in peutermaat, geschikt voor maat 80 - 104.

 

Heb je vragen over deze LennyLamb Onbuhimo drager? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van LennyLamb.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen