Mesh zak LennyLamb in drie maten

€3,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

LennyLamb

staat voor duurzame producten van goede kwaliteit. De LennyLamb producten zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. Alle draagsystemen en accessoires van LennyLamb worden in hun eigen weefstudio ontworpen, geweven én genaaid.

 

Met deze mesh zakjes van LennyLamb

kun je op allerlei manieren uit de voeten! Handig om je drager of accessoires in te vervoeren, maar ook perfect voor diverse andere dagelijkse doeleinden! Zeer geschikt voor bijvoorbeeld je dagelijkse boodschappen als groente- of fruitnetje of bijvoorbeeld als waszakje voor je delicate was. In het kader van duurzaamheid bieden we je deze zakjes (ook) graag los aan. (De nieuwste producten van LennyLamb worden standaard geleverd in dit type zak als verpakking.)

 

Beschikbaar in drie maten:

  • S -25x18cm (formaat accessoires)
  • M - 35x28cm (formaat poppendragers en doeken)
  • L - 45x28cm (formaat draagzakken en langere/dikkere doeken)

 

 

Klik hier voor meer producten van LennyLamb.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen