Verlengstuk / tussenstuk schouderbanden LennyLamb LennyUpGrade Adapter

€9,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

LennyLamb

staat voor duurzame producten van goede kwaliteit. De LennyLamb producten zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. Alle draagsystemen en accessoires van LennyLamb worden in hun eigen weefstudio ontworpen, geweven én genaaid.

 

Met de LennyUpGrade Adapter, een verlengstuk/tussenstuk op maat

verleng je eenvoudig de schouderbanden van de LennyUpGrade. Dit kun je zowel toepassen als je de schouderbanden recht draagt (met tussengesp vast tussen je schouderbladen) als wanneer je deze gekruist draagt. Het verlengstuk dient als bruggetje waardoor de schouderbanden voorlangs aan elkaar vast komen te zitten. Naast het comfort wat dit biedt, zorgt dit er ook voor dat het rugpand zich nog eens extra verkleint voor een kleinere baby. Je plaats het tussenstuk namelijk (aan de buitenkant) onder de billen van je kind.

De LennyUpGrade past normaal gesproken vanaf maat 62. Met dit tussenstukje kun je eenvoudig het rugpand verder verkorten zodat de draagzak vanaf maat 50/56 te gebruiken is. 

Doordat de schouderbanden van de LennyUpGrade op deze manier niet aan het rugpand vastgeklikt zitten, staat er ook geen extra druk op het ruggetje van je baby. Een extra fijne optie voor je pasgeboren kind!

 

Dit verlengstuk voor de LennyUpGrade riempjes is ideaal

  • als je de LennyUpGrade direct vanaf de geboorte wilt kunnen gebruiken
  • als je de schouderbanden gekruist wilt dragen

 

Voor een nog completer beeld van deze adapter kun je onderstaand instructiefilmpje van LennyLamb bekijken, de adapter komt aan bod vanaf 3.20 minuut:

https://www.youtube.com/watch?v=JWPc8i5ss34

 

Heb je vragen over dit verlengstuk? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van LennyLamb.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen