Huurproduct peuterdraagzak LennyLamb LennyGo Toddler Mesh Little Herringbone Grey

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagsystemen van LennyLamb

zijn gemaakt van hun eigen fijne geweven draagdoeken, duurzaam en van goede kwaliteit. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. Alle draagsystemen van LennyLamb worden in hun eigen weefstudio ontworpen, geweven én genaaid. LennyLamb draagsystemen zijn beschikbaar in diverse types, maten en uitvoeringen.

 

Deze LennyGo Toddler Mesh Little Herringbone Grey

is een full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor kindjes maat 86 - 104. Deze draagzak is gemaakt van Calcite draagdoekenstof van 100% katoen en 270g/m2, in combinatie met een rugpaneel van mesh. Mesh is een luchtige polyester stof. Het mesh is toegevoegd om zo luchtig mogelijk te kunnen dragen bij hogere temperaturen (het kind kan zijn warmte dan kwijt via het mesh). Goed geschikt voor kinderen die snel zweten, of bij dragen in hitte. De draagzakken van LennyLamb zijn comfortabel vormgegeven en de schouderbanden zijn gevuld met zacht schuim. Deze LennyGo Toddler draagzak hoort bij de BasicLine van LennyLamb: prachtige kwaliteit voor een betaalbare prijs. 

 

Over de LennyGo Toddler Mesh.

  • De LennyLamb LennyGo Toddler Mesh carrier is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • Deze draagzak wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof in combinatie met een rugpaneel van mesh (geperforeerd polyester).
  • De LennyGo Toddler Mesh is niet verstelbaar en daardoor geschikt voor kindjes maat 86 - 104+.
  • De schouderbanden van deze draagzak kun je losklikken, waardoor ze ook gekruist over de rug te dragen zijn.
  • Met deze draagzak kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte, bij dreumessen/peuters is rugdragen vaak de meer aangewezen optie. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Deze draagzak is gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • De meeste LennyLamb dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.
  • De LennyGo Mesh is er ook in babymaat, geschikt voor maat 68 - 86.

 

Wil je deze LennyGo Toddler Mesh drager huren? Stuur ons bericht!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen