Huurdraagzak peuterdraagzak LennyLamb LennyGo Toddler Emerald

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagsystemen van LennyLamb

zijn gemaakt van hun eigen fijne geweven draagdoeken, duurzaam en van goede kwaliteit. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. Alle draagsystemen van LennyLamb worden in hun eigen weefstudio ontworpen, geweven én genaaid. LennyLamb draagsystemen zijn beschikbaar in diverse types, maten en uitvoeringen.

 

Deze LennyGo Toddler Emerald

is een full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor kindjes maat 86 - 104+. Deze draagzak is gemaakt van Emerald draagdoekenstof van 100% katoen en 260g/m2. Deze stof is geweven in zwart met groen visgraat motief. Hierdoor heeft de draagzak een prachtige diepgroene uitstraling. De draagzakken van LennyLamb zijn comfortabel vormgegeven en de schouderbanden zijn gevuld met zacht schuim. 

 

Over de LennyGo Toddler.

  • De LennyLamb LennyGo Toddler carrier is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • Deze draagzak wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof en is daardoor heerlijk soepel, maar wel op diverse plekken comfortabel gevuld.
  • De LennyGo Toddler is niet verstelbaar en daardoor geschikt voor kindjes maat 86 - 104+.
  • De schouderbanden van deze draagzak kun je losklikken, waardoor ze ook gekruist over de rug te dragen zijn.
  • Met deze draagzak kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte, bij dreumessen/peuters is rugdragen vaak de meer aangewezen optie. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Deze draagzak is gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • De meeste LennyLamb dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.
  • De LennyGo is er ook in babymaat, geschikt voor maat 68 - 86.

 

Wil je deze LennyGo Toddler drager huren? Stuur ons een bericht!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen