LennyLamb draagzak LennyUpGrade Mesh Cobalt

€139,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagsystemen van LennyLamb

zijn gemaakt van hun eigen fijne geweven draagdoeken, duurzaam en van goede kwaliteit. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. Alle draagsystemen van LennyLamb worden in hun eigen weefstudio ontworpen, geweven én genaaid. LennyLamb draagsystemen zijn beschikbaar in diverse types, maten en uitvoeringen.

 

Deze LennyUpGrade Mesh Cobalt

is een full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die verstelbaar is van maat 62 tot en met maat 98. Deze Mesh Cobalt LennyUpGrade draagzak is gemaakt van een combinatie van donkerblauwe Cobalt draagdoekenstof (100% katoen, 270g/m2) en een gedeelte mesh in het rugpand. Mesh is een luchtige polyester stof. Het mesh is toegevoegd om zo luchtig mogelijk te kunnen dragen bij hogere temperaturen (het kind kan zijn warmte dan kwijt via het mesh). De LennyUpGrade is comfortabel vormgegeven en op diverse plaatsen gevuld met zacht schuim. Deze LennyUpGrade Mesh Cobalt hoort bij de BasicLine van LennyLamb: prachtige kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Je kunt de LennyUpGrade ook vanaf maat 50/56 gebruiken in combinatie met de bijpassende adapter, hiermee verkort je het rugpand verder voor een pasgeborene.

 

Over de LennyUpGrade.

 • De LennyUpGrade is de tweede versie van de LennyUp.
 • De LennyUpGrade is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
 • De LennyUpGrade wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof en is daardoor heerlijk soepel, maar wel op diverse plekken comfortabel gevuld.
 • De LennyUpGrade is ruim verstelbaar en daardoor geschikt vanaf maat 62 t/m ongeveer maat 98.
 • De schouderbanden van deze draagzak kun je losklikken, waardoor ze ook gekruist over de rug te dragen zijn.
 • Op de LennyUpGrade zit standaard een opbergvakje op de tailleband.
 • Met de LennyUpGrade kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
 • Vanwege de ruime verstelbaarheid is de LennyUpGrade gemakkelijk onderling uit te wisselen.
 • De meeste LennyUpGrade dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
 • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
 • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze LennyUpGrade drager? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van LennyLamb.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Ergobaby, Fidella, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Neko, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen