Trenchcoat draagjas LennyLamb zwart

€137,50 €110,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

LennyLamb

ontwerpt én maakt al hun producten van begin tot eind in eigen studio. Hun hele assortiment is volledig gericht op het dragen van je kindje. Naast draagdoeken, draagzakken en draagjassen maken ze ook toffe accessoires van draagdoekenstof. Nagenoeg alle producten worden afgewerkt met hun eigen fijne geweven draagdoekenstof, duurzaam en van goede kwaliteit. 

 

Deze LennyLamb draagjas Trenchcoat zwart

is een flatterende 4-in-1 draagjas. Voor normaal gebruik; tijdens zwangerschap; buik- én rugdragen. De jas komt met twee inserts en is zeer geschikt voor gebruik in de lente en herst.

Let op: De kledingmaten die LennyLamb hanteert vallen ongeveer één maat kleiner dan wij in Nederland gewend zijn. 

N.B: let er bij het gebruik van een draagjas of -cover altijd op dat de ademwegen van je kindje vrij blijven. 

 

Heb je vragen over dit LennyLamb draagvest? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van LennyLamb.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen