Halfbuckle draagzak LennyHybrid Preschool - huurproduct

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagsystemen van LennyLamb

zijn gemaakt van hun eigen fijne geweven draagdoeken, duurzaam en van goede kwaliteit. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. Alle draagsystemen van LennyLamb worden in hun eigen weefstudio ontworpen, geweven én genaaid. LennyLamb draagsystemen zijn beschikbaar in diverse types, maten en uitvoeringen.

 

Deze LennyHybrid Preschool in Emerald

is een verstelbare halfbuckle draagzak (met klikgesp op de tailleband en schouderbanden die je knoopt) die geschikt is voor kinderen vanaf maat 92 t/m maat 128+.

Deze LennyHybrid is gemaakt van groene Emerald draagdoekenstof van 100% biologisch katoen en 270g/m2. 

De LennyHybrid Preschool bestellen we graag op aanvraag voor je in een kleur naar wens.

 

Over de LennyHybrid Preschool.

  • De LennyHybrid Preschool is een half buckle draagzak, dat wil zeggen dat de tailleband met een klikgesp sluit en je de schouderbanden knoopt.
  • Het gedeelte van de schouderbanden wat op je schouders rust is volledig gemaakt van doekenstof en optioneel gevuld; de vulling is er makkelijk zelf in en uit te doen. 
  • De tailleband is zacht gevuld en heeft een gebogen vorm. Mét zakje voor mobiel of accessoires.
  • De LennyHybrid Preschool wordt gemaakt van geweven doekenstof, veelal 100% katoen, maar ook in andere samenstellingen.
  • De LennyHybrid Preschool is in de breedte én hoogte eenvoudig verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt om te gebruiken vanaf maat 92 t/m maat 128+. Door het op termijn uitspreiden van de schouderbanden kun je nog langer comfortabele ondersteuning aan de bovenbenen bieden.
  • Met de LennyHybrid Preschool kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • De schouderbanden van de LennyHybrid Preschool zijn relatief breed en kun je op termijn uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje. Op die manier creëer je meer ondersteuning langs de bovenbenen en onderrug. Let op: wij raden in de basis aan dit pas te doen als je kindje zelfstandig van lig naar zit komt. Vòòr die ontwikkelingsfase is extra druk niet persé wenselijk. Vraag altijd een consulent naar de mogelijkheden in jouw eigen situatie.
  • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de tailleband, en de schouderbanden waar geen maat aan verbonden is, zijn deze LennyHybrid Preschool draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen. Qua lengte van de schouderbanden is deze drager geschikt tot ongeveer maat XXL/XXXL bij de ouder. 
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze LennyHybrid Preschool drager? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van LennyLamb.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Ergobaby, EverySlings, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Neko, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen