Huurproduct LennyLamb halfbuckle draagzak LennyHybrid

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagsystemen van LennyLamb

zijn gemaakt van hun eigen fijne geweven draagdoeken, duurzaam en van goede kwaliteit. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de peutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen. Alle draagsystemen van LennyLamb worden in hun eigen weefstudio ontworpen, geweven én genaaid. LennyLamb draagsystemen zijn beschikbaar in diverse types, maten en uitvoeringen.

 

De LennyHybrid baby

is een verstelbare half buckle draagzak (met klikgesp op de tailleband en schouderbanden die je knoopt) die geschikt is voor baby's vanaf de geboorte t/m maat 80+.

Als je deze draagzak wilt gebruiken vanaf de geboorte is het belangrijk dat je hem goed op spanning knoopt zodat de stof je kindje goed omsluit. Dit kun je doen door deze draagzak standaard te knopen met de schouderbanden mooi wijd uitgespreid over je schouders. Maar ook door hem te knopen zoals een FWCC: de schouderbanden gaan dan niet direct óver je schouders, maar onder je oksels door naar achteren en vervolgens omhoog over je schouders naar voren. De banden lopen dan langs het lijfje van je kind waarna je ze onder de billen kruist en op je rug afknoopt. Op deze manier kan deze draagzak een fijne ondersteuning bieden voor kleine baby's.

Vanaf ongeveer maat 62 is het vaak fijn regulier te knopen: de schouderbanden direct over je schouders heen doen, waarna je ze achter je rug kruist en naar voren onder de benen van je kindje afknoopt. 

 

Over de LennyHybrid.

 • De LennyHybrid is een half buckle draagzak, dat wil zeggen dat de tailleband met een klikgesp sluit en je de schouderbanden knoopt.
 • Het gedeelte van de schouderbanden wat op je schouders rust is volledig gemaakt van doekenstof en ongevuld. 
 • De tailleband is zacht gevuld en heeft een gebogen vorm. Mét zakje voor mobiel of accessoires.
 • De LennyHybrid wordt gemaakt van geweven doekenstof, veelal 100% katoen, maar ook in andere samenstellingen.
 • De LennyHybrid is in de breedte én hoogte eenvoudig verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt om te gebruiken vanaf de geboorte t/m maat 80+. Door het op termijn uitspreiden van de schouderbanden kun je nog langer comfortabele ondersteuning aan de bovenbeentjes bieden.
 • Met de LennyHybrid kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
 • Vanaf de geboorte kun je de schouderbanden knopen zoals een geweven draagdoek in de FWCC: de schouderbanden gaan onder je oksels door naar achteren en vervolgens omhoog over je schouders naar voren. De banden lopen langs het lijfje van je kind waarna je ze onder de billen kruist en op je rug afknoopt. Op deze manier kan deze draagzak een fijne ondersteuning bieden voor kleine baby's.
 • Vanaf ongeveer maat 62 is regulier knopen vaak fijn: je doet de schouderbanden over je schouders naar achteren en laat de banden kruisen over je rug. Vervolgens begeleid je de schouderbanden naar voren ónder de beentjes van je kind door en knoop je af met dubbele platte knoop. Kruisen onder de billen en op je rug afknopen kan ook. Later kan dit eventueel ook óver de knieholtes, met de banen gekruist onder de billen en vervolgens weer naar achteren toe met daar een dubbele platte knoop.
 • De schouderbanden van de LennyHybrid zijn relatief breed en kun je op termijn uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje. Op die manier creëer je meer ondersteuning langs de bovenbenen en onderrug. Let op: wij raden in de basis aan dit pas te doen als je kindje zelfstandig van lig naar zit komt. Vòòr die ontwikkelingsfase is extra druk niet persé wenselijk. Vraag altijd een consulent naar de mogelijkheden in jouw eigen situatie.
 • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de tailleband, en de schouderbanden waar geen maat aan verbonden is, zijn deze LennyHybrid draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen. Qua lengte van de schouderbanden is deze drager geschikt tot ongeveer maat XXL bij de ouder. 
 • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
 • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Wil je deze LennyHybrid baby drager huren? Stuur ons bericht!

 

Klik hier voor al onze huurproducten.

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen