Huurproduct Lenka4Ever Mandala Blue 'Wide Straps' - met te kruisen schouderbanden

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Be Lenka

zijn nieuw in ons assortiment, en wij zijn enthousiast! Ze zijn knuffelig zacht, comfortabel, gaan lang mee én zijn in hele gave kleuren en patronen te krijgen. Naast draagzakken produceert Be Lenka draagdoeken (waar ze vervolgens die mooie dragers van maken), maar ook fijne draagjassen en vesten én voor de liefhebber zelfs ook Barefoot schoenen. 

 

Deze Lenka4Ever draagzak Mandala Blue 'Wide Straps'

is een verstelbare full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor maat 62 - 98. Deze draagzak is gemaakt van Lenka Mandala Blue draagdoekenstof van 100% katoen en 300g/m2. 
Het bijzondere aan deze draagzak zijn de 'wide straps'; full buckle schouderbanden die toch wijder uit te spreiden zijn en eenvoudig gekruist gedragen kunnen worden. Het is óók mogelijk met deze schouderbanden recht (in 'H'-vorm) te dragen. Let wel: de riempjes van deze wide straps schouderbanden spannen de andere kant op aan dan bij de meeste draagzakken het geval is. 

 

Over de Lenka4Ever 'Wide Straps'.

  • De Lenka4Ever is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • De Lenka4Ever wordt gemaakt van draagdoekenstof, meestal 100% katoen.
  • De Lenka4Ever is verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt voor maat 62-98/104.
  • De Lenka4Ever Wide Straps heeft extra wijde/uit te spreiden schouderbanden die je zowel recht (in H-vorm) kunt dragen als gekruist. (De standaard Lenka4Ever kun je enkel recht dragen.)
  • Op de Lenka4Ever draagzakken zit standaard een opbergvakje op de tailleband.
  • Met de Lenka4Ever kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Wil je deze Lenka4Ever Wide Straps drager huren? Of wil je advies? Stuur ons een bericht!

Be Lenka draagzakken zijn bij ons ook verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

- Lenka4Ever (standaard): verstelbare full buckle, geschikt voor maat 62 - 98.

- Lenka Toddler: niet verstelbare full buckle, geschikt voor maat 98-116.

 

Klik hier voor al onze huurproducten.

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen