Huurproduct Kokadi WrapStar XL draagzak

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Kokadi

staan bekend als stijlvol, uniek en elegant, vrolijk en brutaal – er zit voor iedereen wat bij! Kokadi heeft een standaard assortiment en daarnaast een variërend assortiment met gelimiteerde exclusieve designs. 

 

De Kokadi WrapStar XL draagzak

is een verstelbare half buckle draagzak (met klikgesp op de tailleband en schouderbanden die je knoopt) die geschikt is voor maat 80 - 110+, tot 15kg. Deze draagzak is gemaakt van dunne, luchtige, soepele geweven draagdoekenstof in het lichtgrijs. 

Over de Kokadi WrapStar XL.

 • De Kokadi WrapStar XL is een half buckle draagzak, dat wil zeggen dat de tailleband met een klikgesp sluit en je de schouderbanden knoopt.
 • De schouderbanden van de Kokadi WrapStar zijn volledig gemaakt van draagdoekenstof en hebben geen vulling.
 • De Kokadi WrapStar draagzakken worden gemaakt van een combinatie van geweven draagdoekenstof voor het rugpand en hoogwaardig canvas voor de tailleband.
 • De Kokadi WrapStar XL is in de breedte traploos verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt voor maat 80 - 110+, door het op termijn uitspreiden van de schouderbanden kun je nog langer comfortabele ondersteuning aan de bovenbeentjes bieden. Wel raden wij aan om de draagzakken van Kokadi niet meer te gebruiken als je kind meer dan 15kg weegt.
 • Met de Kokadi WrapStar XL kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
 • Vanaf de geboorte begeleid je de schouderbanden ónder de beentjes van je kind door en knoop je af met dubbele platte knoop. Later kan dit eventueel ook over de knieholtes, met de banen gekruist onder de billen en vervolgens weer naar achteren toe met daar een dubbele platte knoop.
 • De schouderbanden van de Kokadi WrapStar zijn relatief breed en kun je op termijn uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje. Op die manier creëer je meer ondersteuning langs de bovenbenen en onderrug. Let op: wij raden in de basis aan dit pas te doen als je kindje zelfstandig van lig naar zit komt. Vòòr die ontwikkelingsfase is extra druk niet persé wenselijk. Vraag altijd een consulent naar de mogelijkheden in jouw eigen situatie.
 • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de tailleband, en de schouderbanden waar geen maat aan verbonden is, zijn deze Kokadi draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen.
 • De meeste Kokadi dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten
 • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
 • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.
 • Alle draagzakken van Kokadi zijn standaard leverbaar in de uitvoeringen: Diorite Stars; Heart2Heart Lagoon; Heart2Heart Stone; Just Mr. Grey; Just Lagoon; Just Stone; en daarnaast in diverse gelimiteerde uitgaves.

 

Wil je deze Kokadi WrapStar XL drager huur? Stuur ons bericht!

 

Klik hier voor meer huurproducten.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen