Huurdraagzak Kokadi Flip XL Heart2Heart Lagoon

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Kokadi

staan bekend als stijlvol, uniek en elegant, vrolijk en brutaal – er zit voor iedereen wat bij! Kokadi heeft een standaard assortiment en daarnaast een variërend assortiment met gelimiteerde exclusieve designs. De doeken en dragers van Kokadi zijn direct al zacht en heel geschikt om direct vanaf de geboorte tot in de peutertijd te gebruiken.

 

De Kokadi Flip XL draagzak

is een verstelbare full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor maat 80 - 110. Deze draagzak is gemaakt van heerlijk soepele geweven draagdoekenstof in het grijs met petrol / teal kleurige hartjes. De stof is van 100% bio katoen en weegt 170g/m2.

 

Over de Kokadi Flip XL.

  • De Kokadi Flip XL is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • De Kokadi Flip draagzakken worden gemaakt van een combinatie van geweven draagdoekenstof voor het rugpand en hoogwaardig canvas voor de banden.
  • De Kokadi Flip XL is in de breedte traploos verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt voor ongeveer maat 80 - 110.
  • De Kokadi Flip XL heeft extra gespen aan het rugpand, zodat je kunt kiezen voor een andere gewichtsverdeling bij de aanhechting van de schouderbanden.
  • Met de Kokadi Flip XL kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • De meeste Kokadi dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.
  • Alle draagzakken van Kokadi zijn standaard leverbaar in de uitvoeringen: Diorite Stars; Heart2Heart Lagoon; Heart2Heart Stone; Just Mr. Grey; Just Lagoon; Just Stone; en daarnaast in diverse gelimiteerde uitgaves.

 

Wil je deze Kokadi Flip XL drager huren? Stuur ons bericht!

 

Kokadi draagzakken zijn bij ons ook verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

- Kokadi Flip Baby: verstelbare full buckle, geschikt voor maat 50 - 80.

- Kokadi Flip Toddler: verstelbare full buckle, geschikt voor maat 68 - 98.

- Kokadi WrapStar Baby: verstelbare half buckle, geschikt voor maat 50 - 80+.

- Kokadi WrapStar Toddler: verstelbare half buckle; geschikt voor maat 68 - 98+.

- Kokadi TaiTai, WrapTai; Onbu en XL op aanvraag.

 

Klik hier voor onze huurproducten.

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen