Huurproduct Kokadi Flip Toddler draagzak

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Kokadi

staan bekend als stijlvol, uniek en elegant, vrolijk en brutaal – er zit voor iedereen wat bij! Kokadi heeft een standaard assortiment en daarnaast een variërend assortiment met gelimiteerde exclusieve designs. De doeken en dragers van Kokadi zijn direct al zacht en heel geschikt om direct vanaf de geboorte tot in de peutertijd te gebruiken.

 

De Kokadi Flip Toddler draagzak

is een verstelbare full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor maat 68 - 98. Deze draagzak is gemaakt van soepele geweven draagdoekenstof in combinatie met canvas taille- en schouderbanden.

Over de Kokadi Flip Toddler.

  • De Kokadi Flip Toddler is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • De Kokadi Flip draagzakken worden gemaakt van een combinatie van geweven draagdoekenstof voor het rugpand en hoogwaardig canvas voor de banden.
  • De Kokadi Flip Toddler is in de breedte traploos verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt voor ongeveer maat 68 - 98.
  • De Kokadi Flip Toddler heeft een extra gesp aan het rugpand, zodat je kunt kiezen voor een andere gewichtsverdeling bij de grotere kindjes.
  • Met de Kokadi Flip Toddler kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.

 

Wil je deze Kokadi Flip Toddler drager huren? Stuur een bericht!

 

Klik hier voor meer huurproducten.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen