Huurproduct halfbuckle draagzak Isara Quick Aquamarine

€0,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagzakken van Isara

zijn erop gericht om op zoveel mogelijk verschillende posturen fijn aan te sluiten. Isara heeft een uitgebreid assortiment aan draagzakken. Bij ons vind je voornamelijk The One en de Quick op voorraad! Beiden worden van lekker zachte doekenstof gefabriceerd. Alle dragers van Isara zijn duurzaam, met extra oog voor het milieu, en van goede kwaliteit. Ze zijn prettig in gebruik en allround: vanaf geboorte tot in de kleutertijd kun je je kindje veilig en verantwoord dragen.

 

Deze Isara Quick in Aquamarine

is een verstelbare half buckle draagzak (met klikgesp op de tailleband en schouderbanden die je knoopt) die geschikt is voor maat 50 - 92+. De Isara Quick wordt gemaakt van 100% biologisch katoen van 220g/m2. De Aquamarine heeft een prettige effen blauwgroene kleur.

 

Over de Isara Quick.

  • De Isara Quick is een half buckle draagzak, dat wil zeggen dat de tailleband met een klikgesp sluit en je de schouderbanden knoopt.
  • Het gedeelte van de schouderbanden wat op je schouders rust, is voorgevormd en gevuld.
  • De Isara Quick wordt gemaakt van 100% biologisch katoen in een geweven stof.
  • De Isara Quick is met slechts één handeling zowel in de hoogte als in de breedte traploos verstelbaar op de maat van je kind. Hij is geschikt voor maat 50 - 92+. Door het op termijn uitspreiden van de stof van de schouderbanden kun je lange tijd comfortabele ondersteuning aan de bovenbeentjes bieden.
  • Met de Isara Quick kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Vanaf de geboorte begeleid je de schouderbanden ónder de beentjes van je kind door en knoop je af met dubbele platte knoop. Later kan dit eventueel ook over de knieholtes, met de banen gekruist onder de billen en vervolgens weer naar achteren toe met daar een dubbele platte knoop.
  • De schouderbanden van de Isara Quick waaieren breed uit en kun je op termijn uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje. Op die manier creëer je meer ondersteuning langs de bovenbenen en onderrug. Let op: wij raden in de basis aan dit pas te doen als je kindje zelfstandig van lig naar zit komt. Vòòr die ontwikkelingsfase is extra druk niet persé wenselijk. Vraag altijd een consulent naar de mogelijkheden in jouw eigen situatie.
  • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de tailleband, en de schouderbanden waar geen maat aan verbonden is, zijn deze Isara draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Wil je deze Isara Quick halfbuckle huren? Stuur ons bericht!

 

Klik hier voor al onze huurproducten.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen